M. P. Bruuns Gade 22-24, Aarhus C

Lejemål nabo til Bruuns Galleri og Wakeup Hotel

Beskrivelse

Lejemålet er på projektstadiet og du har derfor som lejer alletiders mulighed for at få indflydelse på indretningen. Her kan ligge den næste Flaghip store eller skabes et unikt restaurantmiljø.

I stueetagen findes et stort åbent rum på 437 m² med en unik loftshøjde på 5,9 meter, da ejendommen i tidernes morgen har været en biograf. Derudover bygges en 92 m² glasoverdækket terrasse til servering, hvor man kan skabe en grøn oase til anvendelse hele året rundt.
Med det rette koncept og udnyttelse af lokalets historie, kan dette blive restauranten eller butikken, man bare må opleve i Aarhus.

Til lejemålet er der en kælder, hvor der i dag findes en stor bankboks. Bankboksen er en del af bygningens historie og kunne med fordel anvendes til vinkælder eller andet. Der er i dag elevator til kælderen, hvorfor man også kan vælge at lave handicaptoilet og andre toiletforhold i kælderplan.

Facaden mod M. P. Bruuns Gade bliver åbnet mere op, så der kommer større synlighed til restauranten, ligesom vinduerne til Halsti bliver større, så der kommer mere lysindfald
ind i lokalet.

Bruuns Galleri, som har hovedindgang lige overfor lejemålet, har i dag over hundrede butikker og restauranter samt direkte tilslutning til Aarhus Hovedbanegård.
Derudover ligger der på toppen af Bruuns Galleri en CinemaxX-biograf med plads til 2.000 gæster. Med et sådant aktiv som nabo, er man garanteret stor kundestrømning både om dagen og om aftenen.

M. P. Bruuns Gade er en af de ældste handelsgader i Aarhus, og er fyldt med specialbutikker og gode restauranter. Her ligger i dag f.eks. Social Foodies, Letz Suhsi, Emmerys og Kählers Spisesalon.

Ved siden af ejendommen ligger Banegraven, som man på nuværende planlægger at overdække, for at kunne etablere et åbent torv. Med projekt Banegraven forventer man et slutresultatet bestående af et nyt livligt område med butikker og restauranter. Hele området skal agere bindeled mellem Frederiksbjerg og resten af byen.

Med en hjørnebeliggenhed ud til netop dette område får man ikke blot en - for nuværende - attraktiv lokation, men en lokation som kun i fremtiden kan blive endnu mere attraktiv.

Lad os starte en dialog om alle mulighederne.


Facaden mod M. P. Bruuns Gade bliver åbnet mere op, så der kommer større synlighed til restauranten, ligesom vinduerne til Halsti bliver større, så der kommer mere lysindfald
ind i lokalet.

Ejendommen har energimærke E.
  • Etageareal: 896 m² - heraf 529 m² stue, overdækket terrasse 92 m² og 275 m² kælder
  • Lige overfor Aarhus Hovedbanegård og indgangen til Bruuns Galleri
  • Kundestrøm dag og aften
  • Mulighed for medbestemmelse på indretning
  • Årlig leje: kr. 2.051.950,- (kr. 170.995,- pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 2.051.950
Areal 896 m2
Sagsnr. 289580
Adresse M.P. Bruuns Gade 22-24
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Plantegning
Plantegning
Luk