Jelshøjvænget 29, Højbjerg

Salg af spændende udsigtsejendom i Aarhus Syd

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende i det attraktive Højbjerg i et veletableret kvarter med villa-og rækkehusbyggeri. Området ligger tæt på skoler, børnehaver, dagligvareindkøb, servicestationer m.m.
Der er nem adgang til ringvej syd og herefter motorvejsnettet.

Aarhus Kommune har i en længere årrække ikke kunnet levere attraktivt beliggende grunde til åben/lav og tæt/lav byggeri, hvorfor det må påregnes, at der vil være stor interesse for nærværende ejendomsprojekt tæt på skov, strand mv.

Ejendommen er opført i 1969 som to sammenbyggede A-huse og med en senere garagetilbygning i 1983. Herudover er der i 1969 opført en bygning omkring en vandtank på den nederste del af grunden.
Nærværende salgsprospekt vil koncentrere sig om den oplagte boligbyggemulighed, som grundene (ejendommen) medgiver i det yderst attraktive Højbjerg.

Byggeprojekt
Med afsæt i lokalplan 449 og den overordnede kommuneplan for 2017 er nærværende ejendom udlagt i et BO-område (boligområde) med boligtyper som tæt/lav (rækkehuse) og åben/lav (villagrunde). Bebyggelsesprocenten vil ved rækkehusbyggeri (tæt/lav) være 40. Der vil derfor forventeligt kunne medgives en byggeret på cirka 1.500 m².

En kombination af bevarelse og ombygning af hovedejendommen samt en opførelse af rækkehuse, kunne ligeledes være en mulighed.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 890 m²
  • Grundareal: 3.702 m²
  • Eventuel tæt/lav byggeri
  • Attraktiv beliggenhed i Højbjerg
  • Pris: kr. 15 mio. kontant

Projektejendom

Areal 898 m2
Pris kr. 15.000.000
Sagsnr. 287486
Adresse Jelshøjvænget 29
8270 Højbjerg
HENT PROSPEKT
Udsigt
Udsigt
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra haven
Set fra haven
Have
Udsigt
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Arbejdsværelse
Værelse
Gang
Værelse
Værelse
Gang
Udsigt
Udsigt
Udsigt
Have
Have
Set fra haven
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra haven
Udsigt
Stueplan
Kælder
1. sal
Luk