Chr. D. IX's Vej 31, Faaborg

Investeringsejendom beliggende på Faaborg Havn

Beskrivelse

Ejendommen er en investeringsejendom der er beliggende på første parket til Faaborg Havn og med byens butiksgader lige bagved.

Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder der anvendes til henholdsvis hotel og beboelseslejlighed, der er beliggende i tagetagen.

Hotellet med tilhørende restaurant er pænt og veldrevet og har en meget lang og positiv historik med samme forpagter. Værelserne er pæne og lyse og hotellet fremtræder generelt pænt og velholdt både indvendigt og udvendigt.

Der er udendørs servering foran ejendommen ud mod havnen og parkering bagved ejendommen. I forhold til parkering er der endvidere masser af kapacitet umiddelbart ved ejendommen.

Hoteldelen har en rigtig fin alternativ anvendelse til boligformål, såfremt muligheden for dette en dag skulle opstå, men den bedste og mest oplagte anvendelse vurderes at være til fortsat hoteldrift med nuværende forpagtning.

Lejligheden er med egen separat indgang og fremtræder lys og venlig med en god planløsning. Der er endvidere dejlig altan til lejligheden hvor der, ligesom fra lejligheden, er en fantastisk udsigt over havnearealerne og vandet.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 788 m² - heraf 129 m² bolig og 659 m² hotel
  • Opdelt i to ejerlejligheder
  • Pæn og præsentabel ejendom
  • Pris: kr. 5.950.000 kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 788 m2
Afkast 7,32%
Pris kr. 5.950.000
Sagsnr. 289723
Adresse Chr. d. IXs Vej 31
5600 Faaborg
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Omgivelser
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Hotel
Badeværelse
Badeværelse
Facade
Facade
Udendørs
Omgivelser
Luk