Østre Stationsvej 27, st., Odense C

523 m² restaurationslejemål med direkte adgang fra gadeplan

Beskrivelse

Lejemålet er på 523 m2 og har senest været udlejet til McDonalds, hvorfor der foreligger en lang række etablerede indretninger så som kundetoiletter, ventilation og afløb. Restauranten er regulær og aflang i dens udformning med selve servicedelen placeret bagerst i lokalet. Desuden er der baglokale med vaskestation og køleboks samt adgang til god og tør kælder med henholdsvis fryserum samt særskilt lager/opbevaring og personalefaciliteter i form af omklædning og toilet m. bad.

Der er særskilt adgang til restauranten direkte fra gadeplan, hvilket giver øget mulighed for kundeflow ud over banegårdens mange daglige gæster. Lejemålet henvender sig I særdeleshed til restaurationsformål i form af fastfood koncepter, som kan profitere af det enorme kundeflow i døgnets 24 timer, men der er samtidig også mulighed for konvertering til detail, så alle muligheder er åbne på dette unikke lejemål.

Odense Banegård
Lejemålet er beliggende i stueplan med stor facadeværdi direkte mod Østre Stationsvej og Kongens Have, som i sommerhalvåret er fyldt med mennesker samt diverse arrangementer og koncerter.

Til ejendommen er knyttet en forvalter, som er med til at sikre, at ejendommen og udenomsarealerne holdes pænt og ordentligt. Forvalteren holder tilsyn med de fysiske rammer, så du som lejer kan koncentrere dig om forretningen.

Placeringen på banegården gør Odense Banegård Center til et oplagt center for butikker og restauranter, som kan servicere de ventende passagerer, som skal videre, men også de kunder, som færdes i centrum af Odense, som gerne vil have en eksklusiv og personlig oplevelse.

Til Odense Banegård Center er der tilknyttet et parkeringshus, som gør det nemt for de besøgende at parkere bilen, selvom centret er placeret midt i byen.

Ejendommen er energimærket med karakteren (D).
  • Samlet etageareal: 667 m² - heraf 523 m² restaurant og 154 m² depot
  • Attraktiv beliggenhed på Odense Banegård
  • Tidligere udlejet til McDonalds
  • Kundeflow i døgnets 24 timer
  • Årlig leje: kr. 1.682.900,- (kr. 140.242,- pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 1.682.900
Areal 677 m2
Sagsnr. 290134
Adresse Østre Stationsvej 27, st.
5000 Odense C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Gang
Værelse
Toilet
Badeværelse
Forretning
Facade
Facade
Luk