Svanevej 22 2., København NV

Fuldstændig nyistandsat kontorlokale i Nordvest

Beskrivelse

Område:
Lejemålet er centralt beliggende i attraktivt blandet erhvervs- og boligområde, der er under rivende udvikling i Københavns Nordvest kvarter. Der er kun 350 meter til Nørrebro Station med den nye metroring Ligeledes er der nem adkomst i bil via den nærliggende Bispebuen, der fører ind og ud af byen.

Lejemålet:
Der er tale om særdeles velindrettede etager uden noget spildareal. Etagerne har en dybde på ca. 14,5 meter på 2. og 3. salen, og der er tale om sidekernede etager. Der kan uden problemer indrettes i omegnen af ca. 30- 55 medarbejdere pr. etage.
Nyrenoveret trappeopgang og elevator. Fuldt udstyret køkken på hver etage med massive egetræslåger samt cooker. Nyt "New Yorker" gulv. Ventilationsanlæg (med køling) kan installeres efter nærmere aftale. Lejemålet har elevator.
Lejemålet har netop fået udskiftet samtlige vinduer med et fænomenalt lysindfald til følge. Nymalet overalt. Nyt el. Nye toiletter med bevaret terrazzogulv. Gulvene er epoxybehandlede.. Lejemålet kan skræddersyes ift. indretning/rumopdeling lige efter lejers ønsker. Vi fremsender gerne alternative plantegninger udarbejdet af arkitekt Marco Martinelli som inspiration.
Kontorzonerne kan indrettes optimalt til funktionsbaserede arbejdspladser (ABW) med gruppezoner, stillezoner, projektrum og læseområder.
Hver etage er udstyret med køkken og toiletfaciliteter.

Der er mulighed for at leje følgende lejemål i ejendommen: 581 m², 998 m² og 1.579 m²

Ejendommen er energimærket med karakteren C
  • Samlet etageareal: 581 m² kontor
  • Fuldstændig nyistandsat
  • Mulighed for at indrette lejemålet i samarbejde med udlejer
  • Mulighed for at tilkøbe parkering i gården
  • Årlig leje: kr. 694.295, - (kr. 57.858, - pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 546.140
Areal 581 m2
Sagsnr. 290284
Adresse Svanevej 22, 2.
2400 København NV
HENT PROSPEKT
2. sal
Luk