Svanevej 22, 3. & 4. sal, København NV

Nyindrettet lejemål i Nordvest med stor tagterrasse

Beskrivelse

Område:
Lejemålet er centralt beliggende i attraktivt blandet erhvervs- og boligområde, der er under rivende udvikling i Københavns Nordvest kvarter. Der er kun 350 meter til Nørrebro Station med den nye metroring Ligeledes er der nem adkomst i bil via den nærliggende Bispebuen, der fører ind og ud af byen.

Lejemålet:
Der er tale om særdeles velindrettede etager uden noget spildareal. Etagerne har en dybde på ca. 14,5 meter på 2. og 3. salen, og der er tale om sidekernede etager. Der kan uden problemer indrettes i omegnen af ca. 30- 55 medarbejdere pr. etage.
Nyrenoveret trappeopgang og elevator. Fuldt udstyret køkken på hver etage med massive egetræslåger samt cooker. Nyt "New Yorker" gulv. Ventilationsanlæg (med køling) kan installeres efter nærmere aftale. Lejemålet har elevator.
Lejemålet har netop fået udskiftet samtlige vinduer med et fænomenalt lysindfald til følge. Nymalet overalt. Nyt el. Nye toiletter med bevaret terrazzogulv. Gulvene er epoxybehandlede. Nyetableret tagterrasse på 170 kvm på 4. salen. Lejemålet kan skræddersyes ift. indretning/rumopdeling lige efter lejers ønsker. Vi fremsender gerne alternative plantegninger udarbejdet af arkitekt Marco Martinelli som inspiration.
Kontorzonerne kan indrettes optimalt til funktionsbaserede arbejdspladser (ABW) med gruppezoner, stillezoner, projektrum og læseområder.
Hver etage er udstyret med køkken og toiletfaciliteter.

Der er mulighed for at leje følgende lejemål i ejendommen: 581 m², 998 m² og 1.579 m²

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 998 m² kontor
  • Fuldstændig nyistandsat lejemål
  • Mulighed for at indrette lejemålet i samarbejde med udlejer
  • Mulighed for at tilkøbe parkering i gården
  • 170 m² tagterrasse på 4. sal
  • Årlig leje: kr. 1.357.280, - (kr. 113.107, - pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 1.102.790
Areal 998 m2
Sagsnr. 290285
Adresse Svanevej 22, 3. & 4. sal
2400 København NV
HENT PROSPEKT
3. sal
4. sal
Luk