Rosenborggade 7 st. + 1. sal, København

To etager showroom/kontor i charmerende baghus ved Kongens Have

Beskrivelse

Området
Selvom ejendommen kun ligger et stenkast fra én af Danmarks travleste tog-og metro stationer, Nørreport, mærker man det ikke, når man træder ind i den fredelige baggård med indgang fra Tornebuskegade. Med et par hundrede meter fra hoveddøren til Rundetårn og indgangen til Kongens Have, finder man ikke en bedre beliggenhed i det gamle København.

Ejendommen
Det charmerende baghus er opført i 1847 og blev oprindeligt bygget som pakhus. Ejendommen husede fra 1848-1850 forfatteren Søren Kierkegaard og er i dag bevaringsværdigt i kategori 1 og fredet. Ejendommen restaureres løbende med respekt for bygningens historie og fremtoning. Slots-og Kulturstyrelsen har netop godkendt en istandsættelse af ejendommens facade, så den bl.a. bliver pudset op og får nye skodder i løbet af 2020.
Ejendommen består i dag af fire lejemål på hver sin etage, hvoraf stuen og 1. sal pt. er til leje. Begge lejemål er på 127 m². De store, flotte vinduer i stueplan gør etagen særdeles egent til showroom, yoga eller lignende, mens 1. salen med sin lavere loftshøjde er ideel til kontor. Begge etager fremstår lyse og indbydende med flotte trægulve og god ventilation.

Stueplan
I stueplan er der to indgange og store facadevinduer ud til gårdarealet. I lejemålets ene ende er der opsat store glaspartier, der giver mulighed for f.eks. et mødelokale eller arbejdsstationer. Lejemålet er senest benyttet til kontor og showroom.

1. sal
Fra den fælles trappeopgang kommer man op til 1. salen, hvor der er vinduer til begge sider og et skønt lysindfald. Her mærker man historiens vingesus med de charmerende fritlagte bjælker, en lavere loftshøjde og skrånede gulve.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Mærk historien i Rosenborg-kvarteret
  • Et stenkast fra Nørreport Station og Kongens Have
  • To etager i charmerende baghus kan lejes samlet eller hver for sig
  • Åben planløsning i oprindeligt pakhus
  • Månedlig leje: 26.712 kr. pr. md. inkl. drift

Kontor

Leje kr. 279.400
Areal 254 m2
Sagsnr. 290274
Adresse Rosenborggade 7, st. og 1. sal
1130 København K
HENT PROSPEKT
Forretning
Forretning
Forretning
Kontor
Kontor
Facade
Udendørs
Plantegning
Stueplan
Luk