Åboulevarden 69, Aarhus C

Unik og historisk ejendom med primær beliggenhed udlejes

Beskrivelse

Ejendommen har siden fusionen i 1971 huset Realkredit Danmark. I dag har også Danske Bank og Danica Pension kontor i ejendommen, som nu har valgt at opføre nyt domicil og derfor fraflytter ejendommen.

Ejendommen er en velvedligeholdt og veludsmyttet rødstensejendom af historisk udseende med sortglaseret tag, kampestenssokkel, ældre vinduer i mahogni og en indretning holdt med respekt for ejendommens oprindelige design. Ejendommen blev oprindeligt tegnet af arkitekterne Eggert Achen og Thorkel Møller og bliver af mange betragtet som værende noget af det ypperste arkitektur og bygningsværk i Aarhus og omegn.

Ejendommens stueplan og 1. sal er indrettet med en variation af unikke, højloftede storrum og et passende antal cellekontorer. Ejendommens underetage er udnyttet til brug af kantine og højloftet kælder med depotrum.

Fra ejendommens stueetage er der desuden via en integreret glas-overgang direkte adgang til en tilbygning indeholdende lyse kontorer i 2 plan og et dertilhørende velanlagt udenomsareal.

Ejendommen er beliggende i krydset mellem Åboulevarden og Emanuel Sejrs Gade i det centrale Aarhus med facaden vendt mod Åboulevarden samt Vester Allé og naboliggende til flere af byens øvrige historiske profilejendomme.
Åboulevarden 69 er en særdeles attraktiv beliggenhed i et af de mest eftertragtede områder i Aarhus bl.a. på grund af den store ejendomsfacade vendt mod Åboulevarden og Vester Allé, der giver ejendommen en værdifuld profilering over for de mange forbipasserende.

Den centrale beliggenhed med gode parkeringsmuligheder og kort afstand til resten af Aarhus C, herunder attraktive indkøbsmulighder, cafémiljøer og grønne områder.
Den nemme adgang til gode offentlige transportsforbindelser, et veludviklet vejnetværk og flyforbindelser, som forbinder ejendommen til resten af Aarhus, Danmark og Norden.

Der forefindes 31 parkeringspladser tilhørende ejendommen.

Alt i alt er der tale om en ejendom med et ekstraordinært udtryk, som vil være særligt attraktiv for den æstetiske og kvalitetsbevidste lejer.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 4.291 m²
  • Særdeles attraktivt lejemål
  • Primær beliggenhed i det centrale Aarhus
  • 31 parkeringspladser tilhørende ejendommen
  • Årlig leje: fra kr. 1.200,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 4.757.350
Areal 4.291 m2
Sagsnr. 282201
Adresse Åboulevarden 69
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Indgang
Stue
Stue
Kontor
Trappe
Stue
Opgang
Møderum
Møderum
Trappe
Møderum
Møderum
Køkken
Facade
Udendørs
Facade
Set fra haven
Udendørs
Luk