Østre Stationsvej 27, 2., Odense C

Velbeliggende lejemål til både detail og restauration

Beskrivelse

Lejemålet er på 220 m2 og er meget regulært indrettet med et stort åbent disponibelt salgsareal og dertilhørende personalefaciliteter i form af toilet og mindre køkken. Der er overalt i lejemålet en rigtig god loftshøjde, ligesom der er installeret ventilation. Der er mulighed for at trække glaspartierne i facaden helt til side og dermed åbne lejemålet op ud mod kundestrømmen.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og kan i vid udstrækning tiltrække lejere inden for både detail og restaurationsbranchen.

Det ledige lejemål er beliggende på 2. sal i centret med facade lige ved siden af rulletrappen, hvortil rejsende i stor stil til og fra banegården passerer, hvilket giver rigtig gode eksponeringsmulighedfor ny lejer.

Placeringen på banegården gør Odense Banegård Center til et oplagt center for butikker og restauranter, som kan servicere de ventende passagerer, som skal videre, men også de kunder, som færdes i centrum af Odense, som gerne vil have en eksklusiv og personlig oplevelse.

Til Odense Banegård Center er der tilknyttet et parkeringshus, som gør det nemt for de besøgende at parkere bilen, selvom centret er placeret midt i byen.

Ejendommen er energimærket med karakteren (D).
  • Samlet etageareal: 220 m²
  • Attraktiv beliggenhed på Odense Banegård
  • Regulær indretning med god loftshøjde
  • Tidligere Galaxy Gamerbutik
  • Årlig leje: kr. 484.000 (kr. 40.333 pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 484.000
Areal 220 m2
Sagsnr. 290272
Adresse Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C
HENT PROSPEKT
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Toilet
Plantegning
Luk