Vester Farimagsgade 6, 1. København V

Attraktivt lejemål med bedste beliggenhed

Beskrivelse

Velkommen til dette meget attraktive kontorlejemål, som byder på alt hvad en morderne virksomhed har behov for: Beliggenhed, høj brandingværdi, moderne indretning med ventilation, fleksible indretningsmuligheder og høj effektivitet.

Lejemålet ligger i smørhullet af det centrale København, klods op ad Vesterport station og Hovedbanegården. Nærmiljøet har det hele: Transportmuligheder, Iværksættermiljø, hang-puts til de unge, et levende kulturliv, gode p-muligheder og ikke mindst et sprudlende handelsliv og cafémiljø.

Arkitekterne Ib Lunding, Thorvald Dreyer, Ole Hagen og Allan Christiansen står bag design og udformning af ejendommen, som i folkemunde bliver kaldet "Buen". Ejendommen blev opført i 1952-56, er ejet af
Landbrug & Fødevarer og råder over både retail- og kontorlejemål fordelt på 29.000 m².

De tre bygninger ligger i forlængelse af hinanden og strækker sig tværs over Vester Farimagsgade. Med Hovedbanegården og Vesterport som nærmeste naboer, kan det ikke blive mere centralt med let adgang til både S-tog, busser, regionalt tog og Metro. Tilkørselsforholdene i bil er også gode, og P-husene ved både SAS-hotellet og i Nyropsgade ligger begge indenfor 100 meters afstand.


Lejemålets 998 m² bliver gennembribende moderniseret med fritlagt loft og søjlekonstruktion samt synlig ventilation, der sikrer et behageligt indeklima året rundt.
De store vinduespartier på begge sider af den relative smalle bygningskrop, sikrer et fantastsisk naturligt lysindfald, og med kun ét gangareal i midten rummer arealerne høj fleksibilitet og effektive indretningsmuligheder med plads til 92 faste arbejdspladser. Der vil således være mulighed for at indrette som ét stort åbent kontorlandskab i kombination med mødelokaler, separate konterer, anretter køkken, loungemiljø og ikke mindst et yderst præsentabelt velkomstparti/reception lige overfor elevatoren. Derudover bliver lejemålet forsynet med hele 8 toilletter.

Som et ekstra plus tilbyder denne flerbrugerejendom et stort mødecenter på 5. sal med fantastisk udsigt over byen. Mødefaciliteterne kan gratis benyttes efter behov af lejerne. På 7. sal i ejendommen finder man den attraktive fælleskantine og tagterrasse, hvor frokosten kan nydes under åben himmel med panoramaudsigt over byens tage.

På hele facaden og gavlen vil der være mulighed for, uden beregning, at virksomheden kan opsætte eget logo, hvilket sikrer en massiv eksponering overfor de forbipasserende.

Alt i alt et sjældent udbudt kontorlejemål med stort potentiale.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.

Billederne af lejemålet er visualiserede
  • Samlet etageareal: 998 m² kontor
  • Super central beliggenhed med offentlig transport lige ved døren
  • Gennemgribende renoveret med ventilation
  • Fleksible og effektive indretningsmuligheder
  • Høj brandingværdi med logo på facaden
  • Årlig leje: kr. 1.846.296,- (kr. 153.858,- pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 1.457.080
Areal 998 m2
Sagsnr. 290267
Adresse Vester Farimagsgade 6, 1.
1606 København V
HENT PROSPEKT
Kontor
Kontor
Facade
Indgang
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Facade
Facade
Alle plan (1x1)
Alle plan (1x1)
Luk