Holte Stationsvej 8, st. Holte

Flot butikslejemål centralt i Holte

Beskrivelse

Centralt i Holte, omgivet af butikker og caféer, ligger dette fine lejemål på Holte Stationsvej. Bevæger man sig væk fra adressen mod nord, støder man ganske hurtigt på Holte Midtpunkt, hvor mange populære butikker ligeledes er beliggende.
Her kan bl.a. nævnes Matas, Normal, Intersport og Joe & The Juice. Holte Stationsvej er en naturligt befærdet vej, da den, udover placeringen tæt på Holte Midtpunkt og huser mange populære butikker, er vejen, der fører ned til Holte Station. Dette bevirker, at mange naturligt lægger vejen forbi adressen.

Lejemålet er i alt 82 m² fordelt med 33 m² i stueplan og 49 m² i kælder.
Lejemålets salgslokale er et rektangulært lokale, der fremstår med en fantastisk loftshøjde og et flot lyst gulv. De 49 m² i kælderen er indrettet med tre sammenhængende disponible rum. Det ene rum er indrettet med thekøkken.
Der er direkte adgang fra salgsarealet til kælderen og den er derfor oplagt til lager. Personaletoilettet, der deles med nabobutikken, er der adgang til via lejemålets kælder.

Lejemålets facade er af glas i stort set hele lejemålets bredde, hvilket er medvirkende til et lyst og indbydende salgsareal. Butikken er på nuværende tidspunkt lejet ud til tøjforretningen Eightog er ledig til en ny lejer pr. 1. juni 2020.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 82 m² - heraf 33 m² salgsareal og 49 m² kælder
  • Centralt beliggende i Holte
  • Flot og lyst salgsareal
  • God kælder
  • Årlig leje: kr. 150.000,- (kr. 12.500,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 150.000
Areal 82 m2
Sagsnr. 290349
Adresse Holte Stationsvej 8, st.
2840 Holte
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Trappe
Toilet
Facade
Facade
Alle plan (1x1)
Luk