Vesterå 7, st.tv. m.fl., Aalborg

Datail/kontor med stor synlighed til Vesterå

Beskrivelse

Detail/kontorlejemål velbeliggende med stor synlighed i Vesterå og med kort afstand til Aalborgs populære gågade Bispensgade. Lejemålet består af 2 ejerlejlighederne, som er en del af markant byejendom og er opdelt med detail/kontor i stueplan og kontor på 1. sal.
Af naboer til ejendommen kan nævnes Restaurant Tabu, Cafe Stygge, Herrefrisør, Kunst & Antikvitetsforretning, og Klinik for fodterapi m.fl. Direkte overfor ejendommen er der gode parkeringsforhold, ligesom der er kort afstand til parkeringshus.
Stueplan er indrettet med overdækket indgangsparti forsynet med rullegitter, kontor/-butikslokale med 2 udstillingsvinduer, mellemgang, baglokale/kantine, kontor, depotrum samt teknik-rum.
1. sal er indrettet med toilet samt stort åbent kontor/mødelokale med tilhørende køkken. Der er desuden udgang til fælles lukket gårdområde.
Ejerlejlighederne som senest har været udlejet til rejseselskab, har med sin synlige og centrale placering mange anvendelses-muligheder.
Lejemålet må ikke anvendes til restauration, smørrebrødsforretning, fødevarebutik, eller anden for virksomhed, der ved lugt, støj, røg eller på anden måde kan genere de øvrige ejere i ejendommen.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 291 m²
  • Beliggende i Aalborgs absolutte centrum ved gågaden Bispensgade
  • Bred facade med god profileringsværdi
  • Parkering foran ejendommen samt kort afstend til p-hus
  • Mulighed for køb af ejerlejlighederne
  • Årlig leje: kr. 192.600,- ekskl. moms

Kontor

Leje kr. 192.600
Areal 291 m2
Sagsnr. 290401
Adresse Vesterå 7, st.tv. og 1.sal/Kattesundet 10, st.th.
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Facade
Facade
Værelse
Værelse
Køkken
Hall
Værelse
Værelse
Værelse
Forretning
Værelse
Toilet
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk