Borggade 4, Aarhus C

Butikslokale / restaurant med stor facadeværdi

Beskrivelse

Er du på udkig efter et unikt lejemål til restaurant, café eller butik, hvad enten du søger luksus og / eller et lokale med et twist, kunne Latinerkvarteret være den rette beliggenhed for dig.
Lokalet er i dag 226 m² og kan opdeles til mindre enheder. Den brede facade mod Borggade giver masser af synlighed til de handlende i gaden.
Lokalerne kan lejes til mange forskellige anvendelser alt lige fra butik til restaurant.
Latinerkvarteret er en bydel i udvikling, og der er netop blevet opført 120 lejligheder med et tilhørende parkeringsanlæg i den pågældende ejendom, hvor dette lejemål er beliggende.
Butikken er beliggende i det attraktive Latinerkvarter - kun få minutters gang fra Store Torv, Åboulevarden og resten af det pulserende butiksliv i Aarhus C.
Kvarteret er kendetegnet ved, at flere af butikslokalerne huser flere mindre og mellemstore mærker som bl.a. Bang&Olufsen, Munthe, Samsøe & Samsøe, Emmerys og Aiayu.
Fordelene ved etablering af en forretning i Borggade er umiddelbare - god forbindelse til Strøget og ikke mindst i hjertet af det attraktive butiksliv i Latinerkvarteret.
Ejendommen er energimærket med karakteren A.
  • Etageareal: 226 m²
  • Midt i Latinerkvarteret
  • Mulighed for trappeleje
  • Overtages med nye toiletter
  • Indret til dit eget koncept
  • Årlig leje: 452.000 kr. (svarende til 37.667 kr. pr. mdr.) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 452.000
Areal 226 m2
Sagsnr. 289583
Adresse Borggade 6
8000 Aarhus C
Stuen
Luk