Strandlodsvej 27, København S

Lejemål i nyopført ejendom til café eller restaurant

Beskrivelse

Ejendommen er nyopført og beliggende i det spændende og nyudviklede område ved Amager Strand.
På cykel eller via Metro er du ganske få minutter fra Christianshavn, Nyhavn eller indre by, ligesom du blot er få minutter fra Amager Strandpark og de mange aktiviteter området her byder på.
Kvarteret omkring Amager Strandvej 28 har gennem de seneste år udviklet sig til et hipt, nyt boligområde i København og med mange hyggelige butikker, cafeer og restauranter inden for kort afstand.
Området byder på mange udendørsaktiviteter, såsom legepladser, boldbane, klatreområde, bordtennisborde og grønne områder til solbadning og afslapning, der sikrer et godt liv og mange forbipasserende

Lejemålet på 220 m² er beliggende med facade mod Strandlodsvej og fremstår med stor eksponeringsværdi og mange facademeter.
Her er overalt en fantastisk loftshøjde og indretningen er indtænkt med salgs/serveringsareal i forreste del af lejemålet mod Strandlodsvej, samt køkken, lager og toiletfaciliteter i bagerste del af lejemålet.
Lejemålet er forberedt til restaurationsformål, og der er indlagt fedtudskiller (7 l/sek) og klargjort til udsugning over tag (5.500 m³/h) inkl. ventilationsanlæg på taget. Der er pt. 80 ampere til rådighed men med mulighed for op til 224 ampere.

Lejemålet er beliggende med facade mod Strandlodsvej og beliggenheden sikrer sammen med en fantastik loftshøjde samt høje facadevinduer, et godt lysindfald og en fantastisk eksponering mod de mange forbipasserende.

Udlejer indretter lejemålene i henhold til udlejers white-box beskrivelse, som bl.a. omfatter:
Der udstøbes pudslagsgulve som underlag for gulvbelægning i alle rum. I salgsarealet ligges trægulv, i velfærdsrum klinker og i køkken og opvask epoxy. Alle vægge vil være gasbeton eller som gipssystemvægge. Vægge i salgsarealet vil være delvis ubehandlede betonvægge, der vil fremstå i råt look. I velfærdsrum spartles og hvidmales i ønsket glans. I området med køkken og opvask, opsættes klinker og hvidmales. Lofter i salgsareal og i velfærdsområder leveres som rå tekniklofter. I køkken og opvaske område nedstroppet loft. Der fremføres el i lejemålet og etableres toilet med håndvask og sanitet. Lejemålet indrettes med handikap- og personaletoilet, således at det opfylder myndighedskrav.

Billederne af ejendommen er visualiserede.

Ejendommen er under opførelse og energimærkes inden ibrugtagning, energiklasse A-2020.
  • Samlet etageareal: 220 m²
  • Nyopført ejendom
  • Mulighed for café eller restaurant
  • Fantastisk eksponering
  • Årlig leje: kr. 462.000,- (kr. 38.500,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 462.000
Areal 220 m2
Sagsnr. 290025
Adresse Strandlodsvej 27
2300 København S
HENT PROSPEKT
Alle plan (1x1)
Luk