Fredensgade 11A-C, København N

Attraktiv investeringsejendom

Beskrivelse

Vi kan her præsentere en investeringsmulighed, der består af ejendommen Fredensgade 11A-C, som indeholder et erhvervslejemål og fire boliglejemål.

Ejendommen ligger på det populære Nørrebro op til Sortedamssøerne, Østerbro og den rekreative Fredens Park. Mange store arbejdspladser er placeret i området, bl.a. Rigshospitalet og Panum-instituttet.

Ejendommen består af to bygningsdele; hovedhuset beliggende 11A-B og annekset beliggende 11C.

Hovedhuset indeholder erhvervslejemål i stueplan og tre boliglejemål på hhv. 1., 2. og 3. sal. Erhvervslejemålet er udlejet til den kendte restaurant "Guldkroen", hvor ejeren har nydt stor mediebevågenhed og har gjort kroen landskendt for sine danske madklassikere.

Lejligheden på 1. sal er renoveret op i flot stand og fremstår velholdt. Lejligheden på 2. sal fremstår i en regulær stand og skal renoveres ved udflytning, hvorefter den vil fremstå med et godt lejepotentiale. Lejligheden på 3. sal fremstår i god stand, og hvor der ligeledes fremstår et lejepotentiale ved udflytning.

Annekset (11C) er gennemrenoveret og udlejes som en møbleret lejlighed til expadsvia HousingDenmark på tidsbegrænsede lejeaftaler. Annekset er et tidligere erhvervslejemål, som er delvist konverteret til boliglejemål (2006).

Ejendommen udbydes via salg af selskabet Fredensgade 11 A-C ApS, CVR-nr. 38792032, hvis eneste aktivitet er udlejning og drift af ejendommen.

Ejendommen er energimærket med karakteren F.
  • Tæt på Sortedamssøerne
  • Et erhvervs- og fire boliglejemål
  • Lejepotentiale i to lejligheder
  • Pris: 14.800.000 kr.
  • Sælges i selskab

Blandet bolig/erhverv

Areal 555 m2
Afkast 3,00%
Pris kr. 14.800.000
Sagsnr. 290310
Adresse Fredensgade 11A-C
2200 København N
HENT PROSPEKT
Luk