Trianglen 24, Kolding

Præsentable kontor- og lagerlokaler udlejes

Beskrivelse

Ejendommen er opført i 2009 som 2 symmetriske bygningsdele med en forhøjet bygningsdel imellem.

Ejendommen er opført i 2 etager og har fuld kælder. Ejendommen er opført over betonkonstruktion, hvor facaderne er beklædt med grå eternitplader.
Der er overalt anvendt kvalitetsmaterialer, der sammen med bl.a. det nordiske design, de højloftede rum og de mange tekniske installationer giver et præsentabelt byggeri med lyse kontorer med et godt indeklima.
De 2 symmetriske bygningsdele er indrettet til kontorformål. Gulvene i indgangspartierne er pålagt mørke klinker og de øvrige gulve er pålagt mørkt linoleum. Loftet er beklædt med lyse træbetonplader i skinnesystem og med indbygget køl, ventilation og delvist med grundbelysning. Begge bygningsdele er forsynet med elevator, der forbinder alle 3 etager. Flere af væggene er udført i glas, der sammen med ejendommens mange vinduespartier giver et godt lysindfald til alle rum. Bygningsdelene er opdelt i flere kontorer, kontorlandskaber og mødelokaler med varierende størrelse.
Det midterste bygningsafsnit er i stueplan indrettet med anretterkøkken, kantine og mødelokaler. På første sal er der endvidere i dette afsnit indrettet 4 mødelokaler med stort opholdsareal imellem. Der er mellem en del af opholdsarealet og del af kantinen åben forbindelse.
Alle 3 afsnit har særskilt indgang mod p-arealet.
Herudover er der i kælderen indrettet lager, der i den vestvendte gavl har adgang fra aluledhejseport med en bredde på 2,8 m og en højde på 2,2 m. Loftshøjden i lageret er 2,5 m under betonloftet og 2 m under den langsgående drager i midten.
Kælderen opvarmes via radiatorer og den øvrige bygningsdel er forsynet med gulvvarme.
Der henvises i øvrigt til plantegningerne i lejeprospektet.
Arealet foran bygningen er udlagt i asfalteret p-areal, hvor der er markeret 78 pladser. Der er på det asfalterede areal mulighed for markering af op til ca. 100 p-pladser.
Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Kontor kan opdeles fra 726 m² til 2.904 m²
  • Herudover lager på ca. 1.300 m²
  • Præsentabelt byggeri opført i kvalitetsmaterialer
  • Attraktivt erhvervsområde tæt på E45 og E20
  • Årlig leje kontor: 875 kr. pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 2.903.175
Areal 4.221 m2
Sagsnr. 290437
Adresse Trianglen 24
6000 Kolding
HENT PROSPEKT
Luk