Amager Strandvej 42A, st. København S

Fint lejemål tilbagetrukket fra Amager Strandvej

Beskrivelse

Ejendommen er nyopført og beliggende i det spændende og nyudviklede område ved Amager Strand. På cykel eller via Metro er du ganske få minutter fra Christianshavn, Nyhavn eller indre by, ligesom du blot er få minutter fra Amager Strandpark og de mange aktiviteter området her byder på. Kvarteret omkring Amager Strandvej 42A har gennem de seneste år udviklet sig til et hipt, nyt boligområde i København og med mange hyggelige butikker, cafeer og restauranter inden for kort afstand. Området byder på mange udendørsaktiviteter, såsom legepladser, boldbane, klatreområde, bordtennisborde og grønne områder til solbadning og afslapning, der sikrer et godt liv og mange forbipasserende.

Lejemålet på 94 m² er beliggende stille, tilbagetrukket fra Amager Strandvej. Butikkens facadevinduer er store og sikrer lyse og indbydende rammer for butikkens besøgende.
Lejemålet er oplagt at benytte til kaffe- eller sandwichbar, ligesom der er mulighed for at drive serviceerhverv, detail, klinik eller liberalt erhverv.

Udlejer indretter lejemålet som white-box i henhold til nærmere aftale.

Billederne af lejemålet er visualiserede.

Ejendommen er energimærkes inden ibrugtagning, energiklasse A-2020.
  • Samlet etageareal: 94 m²
  • Tilbagetrukket beliggenhed
  • Oplagt til kaffebar
  • Nyudviklet område
  • Årlig leje: kr. 202.100,- (kr. 16.842,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 202.100
Areal 94 m2
Sagsnr. 290241
Adresse Amager Strandvej 42A, st.
2300 København S
HENT PROSPEKT
Alle plan (1x1)
Luk