Brandts Passage 31B, Odense C

Lækkert lejemål i Brandts Passage

Beskrivelse

ATTRAKTIVT BUTIKSLEJEMÅL

Hermed udbydes spændende butikslokale beliggende i hjertet af Odenses Latinerkvarter, Brandts Passage. Selve lokalet er særdeles regulært og eksklusivt indrettet samt udstyret med store facadepartier og højt til loftet, hvilket giver optimale eksponeringsmuligheder. Man entrerer lejemålet direkte fra Brandts Passage ind i et stort salgsareal. Bagerst i butikken er der adgang til personalefaciliteter som toilet og køkken.

Lokalet giver mulighed for mange anvendelsesmuligheder og har senest været udlejet til billedbutik.


KVARTERET

Bliv en del af Brandts-fællesskabet I hjertet af Odenses Latinerkvarter ligger Brandts Klædefabrik, byens kulturelle mekka og spisekammer. Den karakteristiske gammeldags industri-arkitektur i den gamle klædefabrik gør, at hele området skiller sig ud fra omgivelserne og føles som en by i byen. Et åndehul uden biler og kædebutikker, der emmer af sydlandsk stemning.

Her er mennesker, udendørsliv, livsstilsbutikker, mode- og designbutikker, caféer og eksklusive restauranter og ikke mindst kulturtilbud i gavmilde mængder. Et levende miljø af så helhjertet en støbning, at det også favner spændende arrangementer og events året rundt.

Amfiscenen foran Brandts byder især i sommerhalvåret på koncerter, teater og filmforevisninger. Farvergården danner ligeledes rammen om større arrangementer som f.eks. Sommer i Farvergården med over 6.000 besøgende børnefamilier.

Området har gode parkeringsforhold med parkeringskældre i både Pantheonsgade og Grønnegade.

Som beboer i Brandts Klædefabrik får du ikke blot en unik beliggenhed i et af Odenses mest unikke og attraktive områder. Du bliver også en del af et større fællesskab. Du bliver en del af brugerforeningen Brandts Klædefabrik, som udover at yde støtte til begivenheder i området, også står bag sociale tiltag som
julefrokost og morgenmøder. Til disse arrangementer får du mulighed for at møde alle andre ansatte i hele Brandts Klædefabrik, og der bliver knyttet mange relationer på tværs. Der er et meget unikt fællesskab blandt både nuværende og tidligere beboere, og bliver for mange betragtet som en lille familie.

Foreningen har også et fælles medlemskab af Odense Cityforening, således at alle beboere automatisk er medlem.
På www.brandtsklaedefabrik.dk bliver området præsenteret og alle erhvervsdrivende har sin egen præsentationsside. Området er ligeledes på Facebook og Instagram, hvor området, events og butikker/spisesteder mm. Bliver promoveret.


Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 72 m²
  • Flotte lyse lokaler med højt til loftet
  • Stærkt fællesskab og god synergi med nabolejere
  • Regulær indretning
  • Årlig leje: kr. 143.000 (11.917 kr. pr. måned) ekskl. drift

Retail

Leje kr. 143.000
Areal 72 m2
Sagsnr. 290846
Adresse Brandts Passage 31B
5000 Odense C
HENT PROSPEKT
1. sektion
1. sektion
1. sektion
1. sektion
2. sektion
1. sektion
1. sektion
1. sektion
2. sektion
2. sal
2. sal
2. sal
Plantegning
Luk