Mosevej 3, Risskov

Kontorlokaler i Engsøhus udlejes

Beskrivelse

Engsøhus ligger direkte ud til Lystrupvej og Viengevej i Risskov lige overfor det smukke og rekreative område ved og omkring Egå Engsø. Der er blot 7 km til det absolutte centrum af Aarhus og med letbanestop få minutters gang fra ejendommen er det både nemt og bekvemt at komme til og fra Aarhus C. Bybusserne 16 og 18 har stop på Lystrupvej. Herudover er der kort afstand til motorvej og det øvrige vidt forgrenede vejnet i Aarhus området.

Engsøhus er tænkt som et Multiflex Officehus, der tilbyder attraktive og fleksible lejemål til virksomheder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og indretning.

Dobbelt programmering/deleøkonomi
Her er man fælles om ankomstområde/reception. Der er fælles mødelokaler og adgang til fælles kantine med storkøkken, hvor maden forberedes på stedet for opnåelse af den bedste kvalitet. Dette er gjort ud fra et grundlæggende princip om at skabe større og mere fleksible rammer med fokus på totaløkonomien. Som lejer i Engsøhus får du adgang til mere for mindre.

Lejemål
Der er lejemål for alle typer af virksomheder med behov for kontorarealer i et dynamisk miljø, hvor omgivelserne appellerer til sparring og interaktion mellem kollegaer, og oplevelsen af nye impulser fra andre virksomheder bliver en del af hverdagen. Der er hovedvægt på et fleksibelt byggeri, som kan tilpasses den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov. Der er fokus på et godt indeklima, høj materialekvalitet og en optimal indretning med et godt lysindfald. Dette er alt sammen med til at gøre bygningen til et attraktivt sted at være og arbejde i.

Ejendommen bliver omfattet af lov om fremme af energibesparelser i bygninger efter ibrugtagning. Der er tale om energimærke 2018. Ejendommen får DGNB guld certificering.
  • Samlet etageareal: 3.730 m² kontor
  • Årlig leje: 1.100 kr. pr. m² ekskl. drift
  • Lejemål fra 422 m²
  • Stor fælleskantine og lækkert fælles mødecenter
  • Nem adgang til motorvejsnettet og hurtig adgang til Aarhus C
  • Forventet indflytning Q2 2021

Kontor

Leje kr. 4.103.000
Areal 3.730 m2
Sagsnr. 286825
Adresse Mosevej 3. m.fl.
8240 Risskov
HENT PROSPEKT
Gårdmiljø
Plantegning
Plantegning kælder
Plantegning stuen
2. sal
3. sal
4. sal
Luk