Langebrogade 6F, 1., København K

To etager i charmerende pakhus lige ved Langebro

Beskrivelse

Området:
Langebrogade har navn efter den gamle Langebro, der forbandt gaden med Vester Voldgade på den anden side af havnen, dér hvor den nye cykel og gangbro i dag er placeret. Broen, der ligger et stenkast fra lejemålet, gør det muligt at være på Rådhuspladsen på blot 5 minutter på cykel. Området er præget af karrélignende etageejendomme på den ene side og de gamle forsvarsvolde på den anden side. Voldende danner et grønt og blåt beskyttende forsvarsværk mod byens larm og jag, og tilbyder et grønt åndehul midt i byen. Christianshavn er samtidig et af de mest levende kvarterer i København med restauranter og beværtninger på hver eneste gade i de gamle hyggelige huse langs kanalerne. Lejemålet ligger centralt og med få hundrede meter til Metro med direkte linje til lufthavnen og Kongens Nytorv, og med kort afstand til motorvejsnettet via Sjællandsbroen.

Ejendommen:
Fra ejendommen har man en fantastisk udsigt til voldene og den parklignende natur rundt om disse. Her er der rig mulighed for at nyde madpakken eller en rask gåtur i frokostpausen.
Ejendommen er opført som det tidligere Rabeshave Bryggeri, og huser i dag kontorer og enkelte retail lejemål i kælderplan. Bygningen er karakteristisk med sine pudsede vægge og den store skorsten som et pejlemærke for ejendommen.
Lejemålet, der ligger på 1. og 2. sal i baghuset, har sin egen indgang via en markant trappe i gården, hvor der er mulighed for at leje egen p-plads.

Lejemålet:
Den private indgang og interne trappe giver en følelse af at være herre i eget hus.
Lokalerne sættes i stand inden overtagelse i henhold til jeres nærmere ønsker og efter aftale med udlejer. Colliers Office Leasing samarbejder med et stærkt hold af indretningsarkitekter og spaceplanners, og vi hjælper gerne med en visualisering af jeres konkrete indretningsønsker.
Lokalerne har et fantastisk lysindfald og er meget funktionelle, og her kan man nemt indrette sig med en velbalanceret fordeling af kontorer og mødelokaler. Endvidere er der højt til loftet på begge etager, der giver en god fornemmelse af rummelighed.
På 1. salen indeholder lejemålet et velkomstområde med reception, 3 gode mødelokaler og 2 åbne kontorlandskaber. Her findes der yderligere 2 toiletter, et serverrum og et depot.
På 2. salen indeholder lejemålet et stort opdelt kontorlandskab, flot anretterkøkken og et mødelokale. Her er der yderligere 2 toiletter og et depot.
Lejemålet kan forbindes til 1. salen i forhuset på 829 m2 via intern dør.

Ejendommen er energimærket med karakteren C
  • Samlet etageareal: 494 m² kontor
  • Velkommen indenfor i jeres eget mini-domicil
  • Lejemålet ligger i en oase midt på Christianshavn
  • Industriel ejendom med højt til loftet og egen skorsten
  • Årlig leje: kr. 889.200,- (kr. 74.100,- pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 760.760
Areal 494 m2
Sagsnr. 290332
Adresse Langebrogade 6F, 1. og 2. sal.
1411 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Kontor
Kontor
Trappe
Trappe
Gang
Kontor
Køkken
Toilet
Facade
Facade
Omgivelser
Omgivelser
2. sal
3. sal
Luk