Langebrogade 6E, 5., København K

Kontorlokaler i tidligere bryggeri på Christianshavn

Beskrivelse

Området:
Langebrogade har navn efter den gamle Langebro, der forbandt gaden med Vester Voldgade på den anden side af havnen, dér hvor den nye cykel og gangbro i dag er placeret. Broen, der ligger et stenkast fra lejemålet, gør det muligt at være på Rådhuspladsen på blot 5 minutter på cykel. Området er præget af karrélignende etageejendomme på den ene side og de gamle forsvarsvolde på den anden side. Voldende danner et grønt og blåt beskyttende forsvarsværk mod byens larm og jag, og tilbyder et grønt åndehul midt i byen. Christianshavn er samtidig et af de mest levende kvarterer i København med restauranter og beværtninger på hver eneste gade i de gamle hyggelige huse langs kanalerne. Lejemålet ligger centralt og med få hundrede meter til Metro med direkte linje til lufthavnen og Kongens Nytorv, og med kort afstand til motorvejsnettet via Sjællandsbroen.

Ejendommen:
Fra ejendommen har man en fantastisk udsigt til voldene og den parklignende natur rundt om disse. Her er der rig mulighed for at nyde madpakken eller en rask gåtur i frokostpausen.
Ejendommen er opført som det tidligere Rabeshave Bryggeri, og huser i dag kontorer og enkelte retail lejemål i kælderplan. Bygningen er karakteristisk med sine pudsede vægge og den store skorsten som et pejlemærke for ejendommen.
Indgangen til lejemålet, der ligger på 5. sal i forhuset, sker fra forpladsen via hovedtrappe eller elevator. Der er mulighed for at leje enkelte p-pladser på terræn.

Lejemålet:
Lokalerne er sat i stand de seneste år og er klar til indflytning. De mange glasvægge giver optimale dagslysforhold og sikrer at medarbejderne kan se hinanden gennem dagen.
Lejemålet fremstår moderne, råt, lyst og lækkert, og kan med meget få midler fungere som en trendy og effektiv arbejdsplads.
Lokalerne er meget funktionelle. Gulvene er beklædt med parketgulve og overalt er loftet beklædt med akustikplader med integreret belysning. Lejemålet har højt til loftet på hele etagen, og lejemålet virker stort og rummeligt.
Lejemålet indeholder et velkomstområde med mulighed for reception, 6 velproportionerede mødelokaler og flere større, åbne kontorlandskaber. Lejemålet har et lækkert anretterkøkken med spiseplads til medarbejderne, 4 toiletter, bad samt serverrum.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 626 m² kontor
  • Lejemålet ligger i en oase midt på Christianshavn
  • Penthouse etage med masser af lys og arbejdsro
  • Høj kvalitet i hele lejemålet
  • Årlig leje: 1.095.500 kr. (91.292 kr. pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 932.740
Areal 626 m2
Sagsnr. 290867
Adresse Langebrogade 6E, 5.
1411 København K
HENT PROSPEKT
Udendørs
Udendørs
Facade
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Gang
Kontor
Udsigt
Omgivelser
Facade
Trappe
Facade
Facade
Facade
4. sal
Luk