Langebrogade 6G, Parterre, København K

Mulighed for kontor, retail eller showroom ved Langebro

Beskrivelse

Området:
Langebrogade har navn efter den gamle Langebro, der forbandt gaden med Vester Voldgade på den anden side af havnen, dér hvor den nye cykel og gangbro i dag er placeret. Broen, der ligger et stenkast fra lejemålet, gør det muligt at være på Rådhuspladsen på blot 5 minutter på cykel. Området er præget af karrélignende etageejendomme på den ene side og de gamle forsvarsvolde på den anden side. Voldende danner et grønt og blåt beskyttende forsvarsværk mod byens larm og jag, og tilbyder et grønt åndehul midt i byen. Christianshavn er samtidig et af de mest levende kvarterer i København med restauranter og beværtninger på hver eneste gade i de gamle hyggelige huse langs kanalerne. Lejemålet ligger centralt og med få hundrede meter til Metro med direkte linje til lufthavnen og Kongens Nytorv, og med kort afstand til motorvejsnettet via Sjællandsbroen.

Ejendommen:
Fra ejendommen har man en fantastisk udsigt til voldene og den parklignende natur rundt om disse. Her er der rig mulighed for at nyde madpakken eller en rask gåtur i frokostpausen.
Ejendommen er opført som det tidligere Rabeshave Bryggeri, og huser i dag kontorer og enkelte retail lejemål i kælderplan. Bygningen er karakteristisk med sine pudsede vægge og den store skorsten som et pejlemærke for ejendommen.
Indgangen til lejemålet, der ligger i parterren i forhuset, sker direkte fra baggården via to udgange. Der er mulighed for at leje enkelte p-pladser på terræn.

Lejemålet:
Lejemålet er en unik mulighed for at skabe rammerne til det, man går og drømmer om.
Her kan der både indrettes kontor, showroom, klinik, café eller butik - ja, mulighederne er utallige og venter blot på at blive sat i værk.
Her får du et flot lysindfald fra de store vinduer til begge sider og en god loftshøjde. Med de store regulære rum er lejemålet utrolig nemt at indrette til alskens formål.
Parterreetagen indeholder et stort åbent lokale og 3 rum i gode størrelser. Alle vægge kan nedtages, og der kan i samråd med udlejer laves en anden indretning af lejemålet. Lejemålet har pt. et tekøkken og 2 toiletter.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 352 m²
  • Lejemålet ligger i en oase midt på Christianshavn
  • Kan anvendes til fx kontor, klinik, showroom, café eller butik
  • Åben planløsning med mange indrettelses muligheder
  • Årlig leje: 334.400 kr. (27.867 kr. pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 242.880
Areal 352 m2
Sagsnr. 290865
Adresse Langebrogade 6G, par.
1411 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Facade
Facade
Kælder
Luk