Runddyssen 2, Aarhus N

Bliv en del af HUBBEN - nyt kontorhus i Lisbjerg

Beskrivelse

HUBBEN ligger i et erhvervsområde i rivende udvikling med stor udbygningsgrad, beliggende i umiddelbar nærhed af Djurslandsmotorvejen, E45 og letbanen.

Erhvervsområdet ligger på toppen af Lisbjerg Bakke og har fra kontorerne den mest imponerende udsigt over Aarhus og Engdalens grønne bakker.

Der er bare 10, 3 km. til det absolutte centrum af Aarhus by og der er umiddelbar nærhed til letbanestop med linje L2. Bus nr. 2! kører til Lisbjerg og så er det kun en rask gå tur til HUBBEN.

Herudover er der umiddelbar tilkørsel til motorvejsnettet, Djurslandsmotorvejen og E45, afkørsel 46, pendlerparkeringsplads og det øvrige vejnet i Aarhus området.

HUBBEN er udviklet som et flerbrugerhus, der tilbyder attraktive og fleksible lejemål til virksomheder, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og optimal indretning i et moderne kontorhus.

Ydermere tilbyder flerbrugshuset en hel række mødefaciliteter, foyer, loungemiljøer med café- og velfærdsfaciliteter samt et dynamisk miljø med andre spændende virksomheder.

I HUBBEN deler alle virksomheder om et lyst og åbent ankomstareal og flere foyerområder. På alle etager tilbyde HUBBEN adgang til fælles møderum, lounge og caféfaciliteter, herunder er der i stueplan adgang til en fælles proffesionelt drevet kantine med produktionskøkken, hvor maden forberedes på stedet for opnåelse af den højeste kvalitet til HUBBENs brugere.

Dette for det grundlæggende princip om, at skabe de bedste faciliteter og optimalt fleksible rammer med mulighed for ekspansion, for firmaer med fokus på totaløkonomien.

Ejendommen energimærkes efter opførsel.
  • Samlet etageareal: 3.587 m²
  • Lejemål fra ca. 242 m²
  • Fælleskantine og fælles mødefaciliteter
  • Gode parkeringsforhold og letbanestop i baghaven
  • Imponerende udsigt over Aarhus og Engdalen
  • Årlig leje: kr. 1.075,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 3.856.025
Areal 3.587 m2
Sagsnr. 290344
Adresse Runddyssen 2
8200 Aarhus N
HENT PROSPEKT
Plantegning
Plantegning
Øverste plan
Plantegning
Luk