Skovhusene, Aarup

Nyopførte boligejendomme med Svanemærket

Beskrivelse

Bebyggelsesplanen og beplantningen er planlagt med henblik på at sikre en høj grad af læ og privatliv. Sol og læ er vigtige forudsætninger for at skabe et attraktivt socialt miljø mellem husene og dermed mellem beboerne. Bebyggelsens varierende karakter, med skift i tagene og forskydning i facaden, beklædes med naturmaterialer som skiffer, tegl og træ, der matcher naturens farver og stoflighed.
Der opføres 39 boliger af 90m2 og et fælleshus på 135m2. Hver bolig har et depotskur på ca. 5m2.
Bebyggelsen har fælles miljøstation til affaldssortering. Der bliver anlagt 1,5 p-plads pr. bolig i fælles parkeringsområder.

Bebyggelsens udsigt og nærhed til naturen understreges af at alle boliger har direkte udgang til attraktive, private terrasser. De private terrasser danner overgang til de mere fælles friarealer, legearealer og vejforløb. De private terrasser afskærmes af hække og beboerne kan efter eget ønske indrette sig med beplantning og udendørs møbler på deres private terrasser. Der er 2 private terrasser til hver bolig, så der både kan nydes morgensol og aftensol.

Der skabes en fælles plads til ophold og leg, som markeres med hævet belægning og indrettes med mindre jordvolde, beplantning og træer at klatre i.
En legeplads til områdets yngste beboere eller de ældre beboeres børnebørn, som gæster dem. En legeplads hvor stille leg kan leges, og hvor beplantning giver mulighed for sanselig leg. På pladsen indrettes der med bord og bænke, som kan benyttes af familien under legen.

Hos PrefabKoncept tænker vi bæredygtighed, der kommer til udtryk i den måde vi bygger på, indretter os i området, naturen og i forhold til beboersammensætning.
Boligerne er tænkt ind i en industrialiseret produktion hvor gentagelser, optimeringer, et godt arbejdsmiljø og byggeri uden fugtpåvirkning kan gennemføres under varme og kontrollerede forhold i store fabrikshaller. Dette giver samlet set et meget bedre og kvalitetssikret produkt, sagt med andre ord; en sund bolig.
  • Samlet etageareal: 3.645 m²
  • 39 boliger + fælleshus (fælleshus kan omdannes til bolig)
  • Mulighed for andet materiale valg, mursten mv.
  • Tæt på skole, indkøb, centrum og 5 min. fra motorvejen
  • Afkast 1. år: 5,0 %
  • Pris: 74.900.000 kr.

Projektejendom

Areal 3.645 m2
Afkast 5,00%
Pris kr. 74.900.000
Sagsnr. 290842
Adresse Mørkmosehøj 4
5560 Aarup
HENT PROSPEKT
1
1
1
1
1
1
1
1
Plantegning
Plantegning
Plantegning
Luk