Frederiksgade 42, Aarhus C

Restaurant Frederiksgade 42 til afståelse

Beskrivelse

På Frederiksgade i indre Aarhus finder I denne stilfulde restaurant. Lejemålet er fordelt med 193 m² i stueplan og 39 m² i kælderen.

Når I træder ind af døren, vil I straks opleve den hyggelige stemning og moderne indretning, som sælger har stået for. Her er højt til loftet og et stort vinduesparti, som blotlægger det pulserende byliv i Frederiksgade om aftenen såvel som om dagen.

Køkkenet fremstår funktionelt og nyt med fliser på væggene og vaskbare gulve. Der er i forlængelse af køkkenet lavet en åben arbejdsstation, så der er udsyn til hele serveringsområdet.

Foran restauranten er der bygget en flot træterrasse langs facaden. Den klæder ejendommen, og skaber en større synlighed til restauranten.

Det er også værd at nævne, at restauranten har et separat vin-rum med regulering af temperaturen.

En restaurant med en gennemtænkt planløsning med toilet og personaleforhold bagerst i lejemålet. Der er direkte adgang fra lejemålet til en god tør kælder, som bruges til opbevaring.

Frederiksgade går parallelt med strøget i Aarhus og slutter ved den populære Åboulevard. I den anden ende af Frederiksgade møder man Rådhuset, Musikhuset og det nye hotel Radisson Red.
Vi ligger i en gade med mange restauranter og barer. Her er liv langt ud på aftenen og en bred kundegruppe af unge mennesker, gæster fra Musikhuset og turister.

Ejendommen er energimærket med karakteren F.
  • Etageareal: 232 m² - heraf 193 m² i stuen og 39 m² i kælder
  • Overtages med alt inventar
  • Årlig leje: 381.827 kr.
  • Afståelsessum: 300.000 kr.

Retail

Leje kr. 381.827
Afståelse kr. 300.000
Areal 232 m2
Sagsnr. 290013
Adresse Frederiksgade 42, st.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Kantine
Kantine
Kantine
Kantine
Kantine
Kantine
Kantine
Kantine
Badeværelse
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Plantegning
Luk