Store Torv 7, stue, Aarhus C

Eksklusiv restaurant på Store Torv

Beskrivelse

Sjældent udbudt placering på et af de mest besøgte torve i Aarhus C. Lokalerne er på i alt 566 m² fordelt på stuetage og en fin højloftet kælder, i en smuk ejendom med flotte detaljer.

Her er rig mulighed for at skabe en restaurant med hyggelige spisekroge, et selskabslokale og evt. et åbent køkken, der kan fange gæsternes opmærksomhed.

Lokalerne er i dag indrettet til butik for Imerco, men rammerne er der til at gentænke hele lejemålet til et restaurationskoncept.

Kælderen kan anvendes til spisepladser eller et selskabslokale. Her kan skabes et stort indbydende trapperum, og et lysindfald gennem lyskasser ud mod Store Torv.

Store Torv er kendetegnet ved en bred samling af forskellige butikker som Royal Copenhagen, COS, Tiger of Sweden, B&O, Starbucks og Shaping New Tomorrow.

På Store Torv ligger også det yderste prestigefulde Hotel Royal med restaurant Atrium, der også har udeservering på torvet.

Store Torv og Lille Torv, som ligger imellem Strøget og Latinerkvarteret, er begge samlingspunkter for byen. Her bevæger sig dagligt mange mennesker, da Magasin og Paustian begge er store trækplastre for området. Ambitionerne er at udvikle Lille Torv og Store Torv så det bliver et samlingspunkter der minder om Amagertorv og Kgs. Nytorv i København.

Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 566 m²
  • AAA-beliggenhed i Aarhus C på Store Torv
  • Mulighed for udeservering
  • Bred butiksfacade i smuk ejendom
  • Nabo til Hotel Royal og restaurant Atrium
  • Mange indretningsmuligheder
  • Årlig leje: 1.839.500 kr. ekskl. drift

Retail

Leje kr. 1.839.500
Areal 566 m2
Sagsnr. 291043
Adresse Store Torv 7, st.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Set fra vejen
Forretning
Facade
Facade
Plantegning
Luk