Vester Farimagsgade 6 st., København

Butik i det ikoniske Buen, mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport, til leje

Beskrivelse

Buen, hvori lejemålet er beliggende, består af tre bygninger, der ligger i forlængelse af hinanden helt centralt i København mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Bygningen strækker sig tværs over Vester Farimagsgade, og efterlader sig en kæmpe bue, som cyklister, bilister og fodgængere kan passere igennem.

Med Hovedbanegården og Vesterport som nærmeste naboer, kan det ikke blive mere centralt med let adgang til både S-tog, busser, regionaltog og metro. De mange butikker og kontorer, der ligger omkring lejemålet sikrer et naturligt stort antal forbipasserende.

I hele karréens stueetage er der indrettet detailbutikker, restauranter og rejsebureauer.

I nr. 6 ligger dette veldisponerede og lyse lejemål. Lejemålet har vinduer i hele lokalets længde ud mod Vester Farimagsgade, som sikrer en god synlighed for de mange daglige forbipasserende samt et lyst arbejdsmiljø.

Lejemålet vil forud for udlejning blive renoveret således, at væg- og loftbeklædning fjernes og der åbnes op til oprindeligt loft ligesom vægge hvidmales. At loftbeklædningen nedtages, vil give ca. 1,5 meter mere til loftet og loftshøjden vil således blive ca. 4 meter i alt.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 46 m²
  • Beliggende i Buen, mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport
  • Lejemålet er lyst med store vinduer
  • Renoveres inden overtagelse
  • Årlig leje: kr. 173.000,- (kr. 14.417,- pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 173.000
Areal 46 m2
Sagsnr. 289985
Adresse Vester Farimagsgade 6, st. 1
1606 København V
HENT PROSPEKT
Luk