Blegdamsvej 124, København Ø

Eksklusivt kontordomicil ved Trianglen

Beskrivelse

Drømmer I om et kontordomicil lidt ud over det sædvanlige, så kunne det her være en oplagt mulighed med i alt 4.644 m2 med bl.a. højloftet lagerhal, taghave og Metro lige til døren.

Med en beliggenhed lige over for Trianglens Metro station, bliver det næppe mere centralt på Østerbro. Nærområdet byder på et rigt handels- og caféliv og frokostpausen kan eventuelt benyttes til en slentretur i Fælledparken lige overfor. Der vil være mulighed for opsætning af virksomhedens logo på ejendommens facade, som dagligt blive set af ca. 9.000 forbipasserende biler.

Domicilet består af 3 bygninger, Blegdamsvej 124 samt en fabrikshal i gården, der forbinder til ejendommen på Ryesgade 113.
Foyeren på Blegdamsvej giver adgang til etagerne fra 1-5. sal via et smukt trappeløb, der smyger sig rundt om elevatorkernen.
Arealerne på Blegdamsvej fordeler sig på 5 etager samt en utrolig spændende fabriksbygning i gården med 5 meter til loftet, rytterlys i taget og en balkonterrasse i hele bygningens længde.
Arealerne på Ryesgade fordeler sig på 5 kontoretager som er meget funktionelle og effektivt udnyttede med under 10 m2 pr medarbejder. Øverst på 6. sal findes der en meget eksklusiv tagterrasse med ugenert udsigt til hele den Københavnske skyline. I gadeplan er der egen indgang med mindre showroom.
Fra porten i Ryesgade er der indgang til gården med rampe til den aflåste cykel kælder, ligesom der også er cykel kælder på Blegdamsvej 124. Derudover er der medarbejderfaciliteter både på Blegdamsvej 124 og Ryesgade 113 med bad, locker rooms og opholdsrum til "medarbejderhygge".

Hele lejemålet bliver indrettet med materialer af allerhøjeste kvalitet efter lejers behov.

Et på alle måder ekstravagant kontordomicil med plads til forkælelse af op til 350 medarbejdere.

Indflytning fra 1. januar 2021

Hent et prospekt og gå på virtuel opdagelse i lejemålet

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • 4.644 m² eksklusivt kontordomicil
  • Lige overfor Trianglen Metro Station
  • Fabrikshal med 5 meter til loftet
  • Eksklusiv balkonterrasse, taghave og tagterrasse
  • Badefaciliteter og locker rooms
  • Årlig leje: 9.455.184 kr. (787.932 kr. pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 7.959.816
Areal 4.644 m2
Sagsnr. 290455
Adresse Blegdamsvej 124
2100 København Ø
HENT PROSPEKT
Loft
Penthouse
Penthouse
Luk