Hack Kampmanns Plads 1-3, 2+3.th. Aarhus

Kontorlejemål i det smukke Toldkammer udlejes

Beskrivelse

Aarhus Toldkammer er en af byens smukkeste og mest markante bygninger, og med sin beliggenhed centralt på byens nye havneplads, et absolut varetegn for Aarhus. Den fredede Toldkammerbygning er et enestående eksempel på Hack Kampmanns arkitektur og ejendommen fremstår majestætisk og på en og samme tid yderst charmerende og meget historisk.
Ejendommen er over de seneste år blevet nænsomt renoveret. Der er taget højde for alle de oprindelige detaljer, og der er brugt mange ressourcer på at bevare de originale detaljer og den "Kampmannske" ånd i bygningen.

"Toldoplagsgangen" som 2. sal var defineret i gammeltid - gav de lokale virksomheder mulighed for at oplægge de indførte sendinger i eget aflåst rum uden betaling af afgifter før end varerne skulle bruges.

"Toldoplagsgangen" er i dag et moderne lejemål i 2 etager - lejemålet er tidligere gennemrenoveret med respekt for de originale detaljer, men alligevel med et moderne udtryk bl.a. en helt unik toiletløsning samt ventilation i hele lejemålet.

Denne unikke perle i Aarhus Toldkammer skal bestemt opleves.

Ejendommen er ikke underlagt reglerne om energimærkning, da ejendommen er fredet.
  • Samlet etageareal: 1.120 m²
  • Beliggende i det markante Toldkammer
  • Respekt for de originale detaljer
  • Moderne kontorlokaler
  • Årlig leje: 1.350 kr. pr. m² ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 1.512.000
Areal 1.120 m2
Sagsnr. 291310
Adresse Hack Kampmanns Plads 1-3, 2 og 3. th.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Plantegning
Luk