Antonigade 11, 1. sal, København K

275 m² kontorlokale i historisk ejendom midt i København

Beskrivelse

Området:
Fra lejemålet er der kun 250 meter til Metrostationen på Kgs. Nytorv, som er belvet enomstigningsstation med forbindelse til både lufthavn og Cityring. Lige rundt om hjørnet ligger flere parkeringshuse bl.a. i Borgergade og Gammel Mønt med både timeparkering og abonnement.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i 1890 og rummer et historisk vingesus fra en svunden epoke, idet den tidligere har fungeret som politistation. Den er tegnet af den senere stadsarkitekt Hans Wright, og rummer stadigvæk reminiscenser og detaljer fra dens tidligere funktion. Ligeledes er der fortsat spor fra de tidligere fængselsceller, som i dag fungerer som kontor- og mødelokaler. Ejendommen er løbende blevet renoveret og fremstår i dag i meget flot stand med en klassisk facade i stueplan opført med granitsten, samt et yderst præsentabel indgangsparti med terrazzo-belagt gulv. Der er planlagt facaderenovering i 1920/21.

1. sal:
Fra indgangspartiet er der direkte adgang til lejemålet via elevator, samt trappeopgang i gården. Entréen fordeler adgang til et pænt toilet samt nyt spisekøkken
I lejemålets centrale lokale, vil der være mulighed for at skabe et hyggeligt velkomstområde med reception og loungemiljø.
Lejemålet har karakter af herskabslejlighed med højt til loftet og smukke forsatsvinduer.
Lokalerne har gennemgået en gennemgribende istandsættelse og fremstår i overordentlig pæn stand.
I forlængelse af lokalet mod Antonigade er der adgang til et større separat "chefkontor" med egen adgang til mødelokale, samt bagtrappe.

Fra entréen er der adgang til større helt nyt spisekøkken med plads til ca. 12 personer.
Lejer skal dog selv installere supplerende hårde hvidevarer.
Alt i alt et velegnet kontorlejemål til virksomhed med behov for ca. 18 arbejdspladser, der ønsker en central beliggenhed i historiske rammer.
Lejemålet kan enten lejes separat eller sammen med parterrelejemålet på 268 m² med egen gård/terrasse, samt stuelejemålet på 245 m², så der i alt er mulighed for at leje 788 m² kontorlokaler.
Ejendommen er energimærket med karakteren D
  • Samlet etageareal: 275 m²
  • Nyistandsat
  • Herskabeligt med højt til loftet
  • Kun 100 meter til Kgs. Nytorv med metrostationen og den smukke plads
  • Årlig leje: kr. 397.375,- (33.115,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 397.375
Areal 275 m2
Sagsnr. 291319
Adresse Antonigade 11, 1. sal
1106 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Indgang
Kontor
Værelse
Værelse
Værelse
Køkken
Kontor
Badeværelse
Terrasse
Facade
Facade
1. sal
Luk