Lyngby Hovedgade 47, st. Kgs. Lyngby

Butik med særdeles god eksponering

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende på en af de mest eksponerede beliggenheder i Lyngby og på den attraktive del af Lyngby Hovedgade.
Lyngby Hovedgade har et yderst godt udvalg af butikker, caféer, specialbutikker, livsstilsbutikker, detailkæder, kaffebarer og restauranter, med alt fra det almindelige udvalg til det eksklusive. Lejemålet er beliggende mellem Peter Beier Chokolade og Matas og tæt på bl.a. Wokshop, Joe & The Juice, Carré, Espresso House og indkøb i Meny. Derudover er lejemålet beliggende kun et stenkast fra Magasin, Lyngby Storcenter samt gode transportmuligheder ved Lyngby Station.

Butikken er beliggende med god synlighed mod de mange handlende og har god eksponeringsværdi og et glas -og indgangsparti, som sikrer forretningen god eksponering mod Lyngby Hovedgade.

Butikken er indrettet med stort åbent salgsareal i stueplan med god loftshøjde med tilhørende baglokale i den bagerste del af butikken. Fra lejemålet er der direkte adgang til lejemålets kælder, hvor der er to gode højloftede disponible rum til lager/depot samt toilet.

Ejendommen er energimærket med karakteren F.
  • Samlet etageareal: 190 m² - heraf 110 m² stueplan og 80 m² kælder
  • Eksklusiv beliggenhed
  • Stor synlighed
  • Årlig leje: 775.000 kr. ( kr. pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 775.000
Areal 190 m2
Sagsnr. 291111
Adresse Lyngby Hovedgade 47, st.
2800 Kgs. Lyngby
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Udendørs
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Værelse
Lager hal
Arbejdsværelse
Toilet
Facade
Udendørs
Facade
Facade
Alle plan (1x1)
Stueplan
Kælder
Luk