Møllergade 65-67, Svendborg

Investeringsejendomme med bolig og erhverv

Beskrivelse

MØLLERGADE 65
Ejendommen er en pæn og markant ejendom beliggende i Møllergade tæt på den nye trafikterminal, havnen og med få minutters gang til Svendborgs gågadesystem. Denne del af Møllergade er kendetegnet ved små specialforretninger og kort afstand til flere af byens gode restauranter, herunder den berømmede Resumé mv. Der er endvidere kun 2 minutters gang til en af centrums største offentlige parkeringspladser. Hele området omkring havnen og den del af Møllergade forventes at få et løft, når havnen bliver udviklet, således at Svendborg centrum bliver trukket ned mod den del af byen. De første projekter på havnen er solgt, så udviklingen er startet.

Ejendommen foran er opført i sten, der er pudset og har termovinduer i stueplan samt enkeltlagsvinduer og velux i resten af ejendommen. Taget er med høj rejsning belagt med røde tegl. Der er erhverv i stueplan med pænt og nyrenoveret butikslokale og gode arealer umiddelbart bagved lokalerne. Der er en lejlighed i 2 plan ovenover butikken. Denne lejlighed er meget lys og venlig og har blandt andet et dejligt ugeneret terrasseområde. Bagved butikslejemålet er der et pænt og lyst kontor udlejet til Arne Birks Tegnestue, som evt. kan konverteres til bolig ved tomgang. Den røde ejendom beliggende umiddelbart bagved hovedejendommen (med adgang fra Mølledamsiden) er opført i røde sten med tag med høj rejsning belagt med naturskifer. Der er termovinduer med bundglaslister i aluminium.

Der er en god lejespredning med 6 lejemål hvoraf de 4 er boliglejemål. Derudover som nævnt et kontorlejemål samt en butik. Butikken har et godt display og er god og fleksibel med gode mulighed for udstilling mv. En charmerende og velbeliggende ejendom med et pænt og markant udtryk og en spændende beliggenhed.

MØLLERGADE 67
Ejendommen er en spændende og markant byejendom beliggende i Møllergade tæt ved havnen, den kommende trafikterminal samt med få minutters gang til Svendborgs gågadesystem.

Ejendommen er opdelt i hovedhus, der har facade til Møllergade og et mindre selvstændigt hus bagved hovedhuset. Hovedhuset er delvis pudset (på den nederste del) og delvis blank mur i røde sten. Tagbelægningen er naturskifer, der er karnap samt tre kviste der giver gode lysindfald. I stueplan ligger Arne Birks Tegnestue der disponerer over hele stuen.
For så vidt angår erhvervslejemålet, så hæves dette til markedsleje frem mod 2022 i henhold til erhvervslejelovens bestemmelser herom (§13-markedsleje). Der er adgang fra gaden gennem port. Lejemålet er pænt og lyst med loft i kip i den bagerste del med potentiel konverteringsmulighed til boliganvendelse. På 1. og 2. sal er der 2 pæne veldisponerede og meget lyse lejligheder. Det selvstændige bolig bagtil er opført i sten, der er pudset med termo- og velux vinduer. Tagbelægningen er bølgeeternit. Der er elvarme i denne del af ejendommen. Lejligheden er lys og veldisponeret i 2 plan. Der er mindre have alene til denne lejer bagtil. Endvidere forefindes mindre skur i gården. En god og velbeliggende ejendom med et pænt arkitektonisk udtryk.


Ejendommen er energimærket med karakteren C, G og E.
  • Samlet etageareal: 1.043 m²
  • Flot og vedligeholdt ejendom
  • Godt lejepotentiale
  • God risikospredning
  • Fuldt udlejet
  • Afkast: 5,52 % - optimeret stand, afkast 6,12%
  • Pris: 10.495.000 kr. kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 1.043 m2
Afkast 5,52%
Pris kr. 10.495.000
Sagsnr. 291302
Adresse Møllergade 65-67
5700 Svendborg
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Terrasse
Facade
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Badeværelse
Facade
Facade
Luk