Vesterbrogade 57, st. København V

God eksponering og beliggenhed

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende på Vesterbrogade, tæt ved Vesterbros Torv, Det Ny Teater og mindre end 1 km fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli. Der er et væld af indkøbsmuligheder og et godt og varieret cafémiljø i nærområdet.
Vesterbro har det hele. Kvarteret har et væld af varieret detailbutikker, caféer og restauranter. Der er plads til alle og der er et levende kulturliv. I området mellem Københavns Hovedbanegård og omkring lejemålet finder man gallerier, lækre restauranter og smarte cocktailbarer. Vesterbrogade og de små omkringliggende gader rummer også et væld af gode shopping- muligheder med kendte mærker og med mere personligt design og specialforretninger.

Butikken er beliggende med god synlighed mod de mange handlende og forbipasserende på Vesterbrogade. Butikken har synlig og markant facade med markante facadevinduer.

Butikken er indrettet med 112,8 m² i stueplan, hvor salgsareal udgør alle kvadratmeter. Her er desuden trappe til de 227,7 m² i kælderen. Kælderen er indrettet med køkken, to separate toiletter samt et stort disponibelt rum og to mindre.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 240,50 m² - heraf 112,8 m² stueplan og 127,7 m² kælder
  • Stor synlighed
  • Velbeliggende på Vesterbro
  • Årlig leje: 474.400 kr. (39.533 kr. pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 474.400
Areal 241 m2
Sagsnr. 291265
Adresse Vesterbrogade 57, st.
1620 København V
HENT PROSPEKT
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Forretning
Værelse
Køkken
Toilet
Udendørs
Udendørs
Udendørs
Facade
Facade
Alle plan (1x1)
Stueplan
Kælder
Luk