Fabrikvej 14, Viby J

Lager/produktionsejendom udlejes

Beskrivelse

Ejendommen er attraktivt beliggende i bynært erhvervskvarter i Viby ca. 7 km fra Aarhus C og ca. 4 km fra motorvejsnettet med tilkørsel via Genvejen.

I kort gå kortafstand fra ejendommen findes stoppested til den nye letbane. Herudover er området velforsynet med busforbindelser.

Ejendommen består af et regulær lager-/produktionshal på ca. 714 m² med tilhørende kontorareal inkl. velfærdsrum på ca. 317 m².

Frihøjden i lager-/produktionsarealet er ca. 6,5 meter under dragere og adgang sker via 2 stk. aluhejseporte i niveau. Målene på portene er ca. 5,0 m x 5,0 m. Endvidere er monteret en traverskran med en bæreevne på ca. 3,2 ton.

Herudover er lager-/produktionsarealet forsynet med såvel udsugning og trykluftinstallation, ligesom der er indlagt ca. 160 amp ifølge el-selskabets oplysninger.

I forbindelse med lager-/produktionsarealet er der adgang til kontor- og velfærdsarealet som er fordelt på 2 plan. Kontorarealerne fremtræder nymalet og i en præsentabel og indflytningsklar stand.

I kælderarealet forefindes bade-/omklædningsrum samt depotrum.

Ejendommens er indhegnet har et grundareal på i alt 2.000m² hvoraf størstedelen er udlagt til befæstet parkerings- og rangeringsareal.

Ejendommen kan overtages nu.

Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimærkning.
  • Etageareal: 1.031 m² heraf ca. 714 m² lager/produktion og ca. 317 m² kontor/velfærd
  • Attraktivt erhvervsområde nær letbanen
  • Præsentabelt kontormiljø
  • Regulær lager/produktionshal med 2 porte i niveau
  • Årlig leje: 430.425 kr. ekskl. drift (fra 375 kr. pr. m²)

Industri & logistik

Leje kr. 430.425
Areal 1.031 m2
Sagsnr. 291221
Adresse Fabrikvej 14
8260 Viby J
HENT PROSPEKT
Plantegning
Plantegning
Stueplan
Plantegning
Luk