Lille Kongensgade 16, København K

Central beliggenhed med Magasin som genbo

Beskrivelse

Lille Kongensgade er beliggende parallelt med Strøget og lejemålet har her Magasin som genbo og som nærmeste naboer kan bl.a. nævnes de populære restauranter Llama, Skindbuksen, Hviids Vinstue og Café Vivaldi. Alle er de medvirkende til et høj antal forbipasserende, ligesom gaden fornyeligt er blevet åbnet op for gennemkørsel, hvilket ligeledes giver et højere aktivitetsniveau i gaden. For enden af Lille Kongensgade ligger Kongens Nytorv, hvor alle metrolinjer stopper, ligesom der er gode forbindelser med bus.

Lejemålet er beliggende overfor Magasin og med indgangsparti og facade mod Lille Kongensgade, som er under stor udvikling. Lejemålet er tillige under udvikling og vil i forbindelse med udlejning få nyt indgangsparti mod Lille Kongensgade hvor facaden ændres.Det nye indgangsparti giver adgang til lejemålets stueplan (mezzanin), ligesom den oprindelige adgang i parterre niveau bibeholdes til lejemålets underetage.

Lejemålet er indrettet i to plan med 82 m² i parterre niveau og med 96 m² i mezzanin niveau, hvor der i begge etager etableres direkte adgang fra Lille Kongensgade. De to etager forbindes via indvendig trappe. Lejemålet får salgsareal i forreste del af lejemålet mod Lille Kongensgade i begge etager og indrettes med toiletter i bagerste del af lejemålet. Lokalerne bliver i forbindelse med udlejning gennemgribende renoveret af udlejer med nye lofter, toiletter, ligesom der bliver malet overalt. Lejemålet forsynes desuden med fjernkøling. Lejemålet, for så vidt angår indretning, valg af lofter m.v., indrettes efter nærmere aftale med udlejer.

Lejemålet er oplagt til kaffebar, publikumsorienteret serviceerhverv eller café / restaurant med lette retter.

Billederne af lejemålet er visualiserede.

Ejendommen er ikke omfattet af lov om energimærkning, da den er fredet.
  • Samlet etageareal: 178 m² - heraf 96 m² stueplan og 82 m² kælder
  • Yderst central beliggenhed
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Årlig leje: 568.400 kr. (47.367 kr. pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 568.400
Areal 178 m2
Sagsnr. 291014
Adresse Lille Kongensgade 16
1074 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Plantegning
Luk