Østergade 15, København K

Eksklusiv beliggenhed på Strøget i København

Beskrivelse

Østergade er Københavns eksklusive del af Strøget beliggende mellem Kongens Nytorv og Illum. Østergade har forskellige velkendte og eksklusive detailhandelsbrands som bl.a. Hugo Boss, Burberry, Tommy Hilfiger, IRO, Mulberry, Cartier, Klarlund, Hvelplund og Bang & Olufsen. Østergade har desuden sidegaden Ny Østergade, som ligeledes er repræsenteret af et mix af eksklusive butikker som Shamballa, Filippa K, Balthazar Champagne Bar og ikoniske Café Victor, hvor erhvervslivets forretningsfolk holder til.

Lejemålet er indrettet med indgangsparti mod Østergade og har mindre salgsareal mod Østergade samt et stort præsentabelt og højloftet salgsareal i direkte forlængelse heraf. Bagerst i lejemålet er der via indvendig trappe, direkte adgang til lejemålets underetage med 82 m², som er oplagt til salgsareal, personalefaciliteter, lager eller dobbelt indgang til butikken.

Lejemålet vil i forbindelse med udlejning, blive istandsat af udlejer, således at lejemålet afleveres med nyt toilet og nyt tekøkken og nymalet overalt. Lejemålet forsynes desuden med fjernkøling.
Lokalernes indretning og istandsættelse aftales imellem parterne, så det tilpasses lejers ønske. Lejemålet forventes at være klar til ny lejers overtagelse i løbet af efteråret 2020.

Lejemålet har i dag facade mod Østergade samt mindre indgangsparti mod Lille Kongensgade. Lejemålet er under udvikling og vil fremadrettet kunne opdeles i 2 butikslejemål, hvor det ene vil have indgangsparti mod Østergade og rumme 164 m² og det andet mod Lille Kongensgade vil rumme i alt 178 m² fordelt på 2 plan. Mod Lille Kongensgade er der adgang til lejemålet via en trappe til parterre.

Billederne af lejemålet er visualiserede.

Ejendommen er omfattet af lov om energimærkning, da den er fredet.
  • Samlet etageareal: 342 m² - heraf 260 m² stueplan og 82 m² kælder
  • Eksklusiv beliggenhed
  • Stor synlighed
  • Mulighed for opdeling i to lejemål
  • Årlig leje: 2.400.000 kr. (200.000 kr. pr. måned) inkl. drift

Retail

Leje kr. 2.400.000
Areal 342 m2
Sagsnr. 290787
Adresse Østergade 15
1100 København K
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Plantegning
Luk