Langagervej 7 A-F, Valby

Boligudlejningsejendom med erhverv

Beskrivelse

Ejendommen består af to separate bygninger. Forhuset blev opført i 1930 og er tidligere blevet anvendt til blandet bolig og erhverv, men er i dag registreret med to boliger og et kælderareal. Bygningen udlejes dog med to boliger og to ikke-godkendte boliger indrettet i kælder og udhus.

Den besigtigede godkendte lejlighed fremstår gennemgribende renoveret med nyere køkken og badeværelse samt gode. Regulære værelser. Den besigtigede ikke-godkendte erhvervslejlighed fremstår i stueplan med et værelse med ensidigt lysindfald og toilet/bad uden lysindfald, mens den i kælderplan fremstår med et stort, nyere køkken med lille lysindfald.

Bygning 2 er bygget sammen med forhuset, og en del af den ikke-godkendte erhvervslejlighed formodes at ligge i denne. Derudover er bygningen indrettet med fyrrum og to pulterrum.

Baghuset blev opført i 2010 i to plan og er indrettet med to beboelseslejligheder. Den besigtigede lejlighed fremstår funktionelt indrettet med en god rumdeling og gode materialer samt i pæn og præsentabel stand.

Ejendommens udenomsarealer er udlagt som opholdsarealer med en hyggelig, afskærmet spiseplads, et gårdareal befæstet med belægningssten og et mindre haveareal med hækbeplantning og plæneareal.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 442 m² - heraf 332 m² bolig og 110 m² erhverv
  • Årlige lejeindtægter: 687.000 kr.
  • God beliggenhed tæt på offentlig transport
  • Afkast 1. år: 6,11%
  • Pris: 9.300.000 kr. kontant

Boligudlejningsejendom

Areal 442 m2
Afkast 6,11%
Pris kr. 9.300.000
Sagsnr. 290999
Adresse Langagervej 7A-F
2500 Valby
HENT PROSPEKT
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Stue
Stue
Spisestue
Køkken
Køkken
Badeværelse
Soveværelse
Værelse
Spisestue
Stue
Badeværelse
Soveværelse
Soveværelse
Altan
Overdækket terrasse
Terrasse
Set fra vejen
Set fra haven
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Set fra vejen
Luk