Odense - Højager

Erhvervsejendom med tilhørende bolig sælges

Beskrivelse

Erhvervsejendom med tilhørende bolig, beliggende i mindre industrikvarter i Næsby, der er en forstad beliggende i det nordlige Odense.
Oprindelig er ejendommen opført til brug for snedker/tømrerværksted, men har i en lang årrække været anvendt til engrosforretning og lager for et vinfirma.
Der er foretaget tilbygning i 1998/99 af lagerhal på ca. 900 m2.
Bebyggelsen omfatter dels denne nyere lagerhal samt ældre lavlager på ca. 885 m2, som oprindeligt har rummet snedkeri. Her er desuden indrettet kontorer samt ekspeditionslokaler og mandskabsrum.
Sammenbygget omkring en forbindelsesgang er der særskilt villa til beboelse.
Den nyere hal, der ligger nærmest Højager, er opført i ydermure af isolerede betonsandwich elementer og en bærende konstruktion i stål. Taget er saddeltag, belagt med eternit.

De ældre lagerbygninger er opført i ydermure af gasbetonsten med tag udført, dels som saddeltag med eternitbelægning, delt built-up tag belagt med tagpap.
Villaen er opført i røde mursten med built-ip tag belagt med tagpap.
Der er taglys i den nye hal og ældre termovinduer i resten af bebyggelsen.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
I den nye hal er der gulvvarme.
Den nye hal har en "benhøjde" på 3 meter og en frihøjde i midten på ca. 7 m. Hallen er søjlefri. Adgang til hallen foregår via 2 porte i ca. 3x3 meter.
I de ældre bygninger er loftshøjden max 2,80 m.

Villaen er indrettet med 6 værelser/stuer plus køkken, bad, bryggers. Køkkenindretningen er nyere. Badeværelset er det oprindelige. I sammenhæng med boligen er der en tilbygning, som er indrettet med swimmingpool, der dog ikke har været i brug i flere år.
Den nyeste hal fremtræder i god stand. Den øvrige del af bebyggelsen fremtræder i ældre stand og kunne generelt godt trænge til istandsættelse ude som inde. Det er oplyst, at der ikke som sådan er mangler i form af utæt tag eller lignende. Den nye broforbindelse mellem Odense SØ og N muliggør hurtig og let adgang til motorvejsnettet, hvilket er et stort aktiv for hele området..

Energimærke: E
  • Samlet etageareal: 2.037 m² - heraf 1.785 m² lager og 68 m² kontor
  • Beliggende i mindre industrikvarter
  • Ny hal med ca. 7 m. i frihøjde i midten
  • Villa med 6 værelser/stuer + køkken, bad og bryggers
  • Odins Bro giver let adgang til motorvej
  • Pris: kr. 4.500.000,- kontant

Industri & logistik

Areal 2.037 m2
Pris kr. 4.500.000
Sagsnr. 274010
Adresse Højager 92
5270 Odense N
HENT PROSPEKT
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Luk