Ursusvej 3, Galten

Motorvejsnær domicilejendom sælges

Beskrivelse

Ejendommen er velbeliggende i Skovby erhvervskvarter ved Galten med ca. 1 km til Silkeborg-/Herningmotorvejen og ca. 15 km til Aarhus C. Afstand til Silkeborg er ca. 30 km.

Ejendommen ligger på hjørnegrund tæt ved Aarhusvej, hvorved ejendommen synligt kan ses fra den trafikerede Aarhusvej.

Ejendommens bebyggelse er opført i år 2000 med ydermure i beton-elementer, og lager-/produktionsdelen er opført over en ståldrager-konstruktion. Tag er belagt med stålplader over lager-/produktionsdelen samt tagpap, som er af nyere dato over kontor-/administrationsdelen.

Ejendommen består af præsentable kontorarealer i stueplan og på 1. sal. Der er 2 store kontorrum i stueplan med trappeforløb til 1. sal, hvor et lyst kontorlokale, med godt lysindfald, entreres. Der er god plads til flere arbejdsstationer, og kan evt. kombineres med et showroom eller mødelokale. På 1. sal er der ligeledes køkken med spiseafsnit og toiletforhold.

I stueplan findes ejendommens lager-/produktionsarealer bestående af en åben hal på ca. 700 m2 med et godt lysindfald fra ovenlysvinduer. Loftshøjden er ca. 5 meter under dragere. Adgang sker via 2 automatiske el-porte i niveau samt fra udvendig betonrampe, hvortil en lastbil kan bakke via port adgang.

Ved ejendommen er der gode befæstede parkeringsarealer.

Alt i alt er der tale om en velvedligeholdt og flot domicilejendom for virksomheder inden for f.eks. internethandel eller engroshandel i øvrigt.

Kontakt Colliers for en fremvisning af ejendommen.

Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Areal: 1.314 m² - heraf ca. 700 m² lager/produktion og ca. 614 m² kontor
  • Nyere ejendom - opført i år 2000
  • 2 porte i niveau samt 1 betonrampe
  • Velegnet til webshop eller engrosvirksomhed
  • Synligt beliggende fra Aarhusvej
  • Pris: 5.900.000 kr.

Industri & logistik

Areal 1.314 m2
Pris kr. 5.900.000
Sagsnr. 291682
Adresse Ursusvej 3
8464 Galten
Facade
Facade
Udendørs
Facade
Facade
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Lager hal
Kontor
Arbejdsværelse
Stue
Luk