Vestergade 1, Aarhus C

Butik eller kaffebar ved eksklusive Lille Torv

Beskrivelse

Den brostensbelagte Vestergade er i Aarhus kendt for at være en shoppegade med et varierende bud af butikker som Mulberry, Hørlyck Sko og Collage The Shop.
I Collage The Shop bliver der handlet mærker som Gucci, Valentino, Saint Laurant, Burberry og Stella McCartney.

I starten af Vestergade ligger Lille Torv, hvor Magasin har indgang, og hvor Starbucks og Paustian også ligger. Lille Torv er et samlingspunkt for de gående fra Latinerkvarteret, Vestergade, Åboulevarden og Store Torv.

En placering som denne i Vestergade tæt på dette samlingspunkt, er derfor en garanti for synlighed og trafik fra kunder.

Lejemålet er indrettet med ca. 87 m² i stueplan, hvor Change i dag har butik. Lejemålet er oplagt til anvendelse inden for sammen branche / formål eller der kan laves et take away koncept med køkken placeret bagerst i lejemålet.

Loftet, bagerst i lejemålet, kan åbnes op til kip, så der kommer en god loftshøjde, ligesom man kan fjerne prøverummene og åbne yderligere op i lejemålet.

1. salen anvendes i dag til lager og personalerum, men kan også anvendes til kontor eller et mødelokale, der evt. kan lejes ud til virksomheder i området.

Kundestrømningen i gaden er stor og med gode parkeringsforhold i Magasins parkeringshus, så adgangsforholdene også i top.
  • Butiksareal: 137 m² - heraf 50 m² på 1. sal
  • Nabo til Gucci, Starbucks, Magasin og Paustian
  • Unikke detaljer
  • Stor kundetilstrømning
  • Månedlig leje: 43.952 kr. ekskl. drift

Retail

Leje kr. 527.424
Areal 137 m2
Sagsnr. 291838
Adresse Vestergade 1, st. tv.
8000 Aarhus C
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Forretning
Facade
Facade
Indendørs
Facade
Facade
Udendørs
Plantegning
Luk