Vester Farimagsgade 1, 1.+2. sal, Kbh V.

Kontorlejemål med stor synlighed i legendariske BUEN

Beskrivelse

Attraktivt kontorlejemål i legendariske BUEN med mulighed for eget logo på facaden.

Området har det hele: Iværksættermiljø, kontorhoteller og et levende kulturliv. I området omkring Rådhuspladsen og Vesterport finder man hoteller, biografer og kulturelle institutioner, mens Vesterbrogade, Gammel Kongevej og de omkringliggende gader rummer et væld af gode shopping muligheder med kendte mærker og mere personligt design. Dertil kommer en optimal infrastruktur, samt rigtig gode parkeringsmuligheder i diverse p-huse i nærområdet.

Buen består af tre bygninger der udelukkende huser retail og kontor fordelt på 29.000 m². Ejendommene ligger i forlængelse af hinanden helt centralt i København mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Bygningen strækker sig tværs over Vester Farimagsgade, og efterlader sig en kæmpe bue med over 20.000 forbipasserende bilister dagligt.

Lejemålet er i to plan med 927 m² på 2. sal, og 337 m² på 1. sal, og kan huse op til 80 medarbejdere. Etagerne er forbundet med intern trappe, og der er separate indgange til begge etager. En del af arealet er placeret i gavlen med panoramaudsigt til Hovedbanegården og Vesterbrogade

Nuværende lejer har benyttet lejemålet til kursusvirksomhed med plads til ca. 100 kursister ad gangen. Undervisningsarealerne kan også benyttes som storrumskontorer. Med kun ét gangareal i midten rummer arealerne høj fleksibilitet og effektive indretningsmuligheder.

Lejemålet er udstyret med egen anretter kantine med mulighed for opdeling via foldedør. Arealet kan rumme op til ca. 40 personer , og kan også benyttes som konferencerum eller omdannes til storrumskontor. Til kantinen hører der anretter køkken med alt i hårde hvidevarer.

Som et ekstra plus tilbyder ejendommen et stort mødecenter på 5. sal med fantastisk udsigt over byen. Mødefaciliteterne kan gratis benyttes efter behov af lejerne. På 7. sal i ejendommen finder man den attraktive fælleskantine og tagterrasse, hvor frokosten kan nydes under åben himmel med panoramaudsigt over byens tage.

Der er også mulighed for at leje etagerne separat.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 1.264 m2
  • Synlig placeret ejendom ved Københavns Hovedbanegård
  • Åbne, lyse og effektive kontorlejemål med panoramaudsigt
  • Fællesfaciliteter ud over det sædvanlige
  • Årlig leje: 2.268.880,- kr. (189.073,- kr. pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 1.775.920
Areal 1.264 m2
Sagsnr. 291425
Adresse Vester Farimagsgade 1, 1. + 2. sal
1606 København V
HENT PROSPEKT
Kontor
Spisestue
Gang
Indendørs
Kontor
Gang
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Udendørs
1. sal
2. sal
Alle plan (3x2)
Luk