Vester Farimagsgade 1, 2. sal, Kbh. V.

Kontorlejemål med stor synlighed i legendariske BUEN

Beskrivelse

Attraktivt kontorlejemål i legendariske BUEN med mulighed for eget logo på facaden.

Området har det hele: Iværksættermiljø, kontorhoteller og et levende kulturliv. I området omkring Rådhuspladsen og Vesterport finder man hoteller, biografer og kulturelle institutioner, mens Vesterbrogade, Gammel Kongevej og de omkringliggende gader rummer et væld af gode shopping muligheder med kendte mærker og mere personligt design. Dertil kommer en optimal infrastruktur, samt rigtig gode parkeringsmuligheder i diverse p-huse i nærområdet.

Buen består af tre bygninger der udelukkende huser retail og kontor fordelt på 29.000 m². Ejendommene ligger i forlængelse af hinanden helt centralt i København mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Bygningen strækker sig tværs over Vester Farimagsgade, og efterlader sig en kæmpe bue med over 20.000 forbipasserende bilister dagligt.

Kontorlejemålet er på 927 m², og kan huse op til 60 medarbejdere. Endvidere er kontorlejemålet beliggende på 2. sal i glasbygningen, samt hovedbygningen med panoramaudsigt til Hovedbanegården og Vesterbrogade.

Nuværende lejer har benyttet lejemålet til kursusvirksomhed med plads til ca. 100 kursister ad gangen. Undervisningsarealerne kan også benyttes som storrumskontorer. Med kun ét gangareal i midten rummer arealerne høj fleksibilitet og effektive indretningsmuligheder.

Kontorlejemålet er udstyret med egen anretter kantine med mulighed for opdeling via foldedør. Arealet kan rumme op til ca. 40 personer , og kan også benyttes som konferencerum eller omdannes til storrumskontor. Til kantinen hører der anretter køkken med alt i hårde hvidevarer.

Som et ekstra plus tilbyder ejendommen et stort mødecenter på 5. sal med fantastisk udsigt over byen. Mødefaciliteterne kan gratis benyttes efter behov af lejerne. På 7. sal i ejendommen finder man den attraktive fælleskantine og tagterrasse, hvor frokosten kan nydes under åben himmel med panoramaudsigt over byens tage.

Der er også mulighed for at leje kontolejemålet på 1. sal som er 337 m2., hvorfra kontorlejemålene er forbundet med en intern trappe, dog med separate indgange til begge etager.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 927 m2
  • Synlig placeret ejendom ved Københavns Hovedbanegård
  • Åbne, lyse og effektive kontorlejemål med panoramaudsigt
  • Fællesfaciliteter ud over det sædvanlige
  • Årlig leje: 1.663.968,- kr. (138.664,- kr. pr. måned) inkl. drift

Kontor

Leje kr. 1.302.435
Areal 927 m2
Sagsnr. 291727
Adresse Vester Farimagsgade 1, 2. sal
1606 København V
HENT PROSPEKT
Luk