Hobrovej 42D, 3. sal, Aalborg SV

Lyse velindrettede kontorer tæt ved Aalborg C

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende på Hobrovej, der er den centrale indfaldsvej til Aalborg C med kun 2 km til E45. Naboejendommen er Sygehus Syd, som også har flere lejemål rundt i ejendommen, hvilket sikrer mange busafgange med stoppesteder lige foran ejendommen.
Lejemålet er beliggende på 3. sal af det gamle Urban bryggeri bygning og tilgås via en fælles trappeopgang, hvor der også er etableret en elevator.
Lejemålet fremstår som et stort åbent kontorlandskab med et større rum lige til højre for indgangen der med fordel kan bruges til kantine/fotostudie/showroom eller et stort mødelokale. Til venstre for indgangen ligger garderoben med tilhørende toiletter. Der er også et mindre tekøkken, som med fordel kan udvides, eller åbnes op i samarbejde med udlejer.
Det store kontorareal giver en god rumfornemmelse med loft til kip og godt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer. Siderne af lokalet kan indrettes med arbejdspladser under de skrå vægge. Der er etableret to mødelokaler/kontorer med matteret glas og to mødelokaler/kontorer i enden med faste vægge. Bagerst i lejemålet er der en trappe som også kan bruges som adgang.
Der er mulighed for leje af p-pladser med p-tilladelser på parkeringsarealet bagved bygningen, og foran bygningen er der 10-15 gæste p-pladser med 3 timers parkering.
Et meget fleksibelt lejemål, med mange anvendelsesmuligheder.


Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 482 m²
  • Kan indrettes efter lejer ønske
  • Beliggende i flotte historiske bygninger
  • Nabo til Sygehus Syd og nær Vesterbro
  • Årlig leje pr. m²: kr. 675,- ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 325.350
Areal 482 m2
Sagsnr. 291819
Adresse Hobrovej 42D, 3. sal
9000 Aalborg
HENT PROSPEKT
Facade
Facade
Facade
Facade
Kontor
Facade
Kontor
Kontor
Kontor
Facade
Facade
Facade
Indgang
Gang
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Udsigt
Frokoststue
Toilet
Facade
Facade
Luk