Aalborg - Østre Havnegade 12

Markant kontordomicil med unik maritim beliggenhed

Beskrivelse

Med A. Enggaard som bygherre udbydes Aalborgs førende kontordomicil E-Huset, som har en helt unik maritim beliggenhed på Østre Havn.

Østre Havn vil over de næste år blive udviklet og omdannet til eksklusivt maritimt byområde med Aalborgs mest eksklusive ejerlejligheder, parkeringshuse og detailbutikker til forsyning af området m.v.

E-huset, som er på i alt 18.409 m², er bl.a. udlejet til advokatfirmaet HjulmandKaptain, Niras, Handelsbanken, Norriq, Willis, Deloitte, Sydbank m.fl., har en flot udsigt ud over Limfjorden og Østre Havn. Fra ejendommen er der kort afstand til det nye Musikkens Hus, Nordkraft, havnepromenaden og midtbyen og i hele området etableres der samtidig nye indfaldsveje ud til Nyhavnsgade, 2 nye store parkeringshuse. Hele området er trafikalt velplaceret, både i forhold til Motorvej E45 og til de store indfaldsveje samt for offentlig transport og cyklister.

Bygningskomplekset som er tegnet af FRIIS & MOLTKE er opført i 6 etager + parkeringskælder. Der er ca. 3.700 m² ledig som kan opdeles i lejemål fra ca. 400 m². I stueplan er der fælles kantine, mødecenter og øvrige fællesfaciliteter. Lejemålene som har gode profileringsmuligheder ud mod Nyhavnsgade, indrettes efter lejers ønsker og alle lejemålene har elevator direkte til parkeringskælderen.

En ejendom der med sin flotte arkitektoniske fremtoning og lave energiforbrug, kan danne ramme om enhver moderne virksomhed.

Kontakt os for yderligere oplysninger og fremsendelse af projektmateriale.
  • Ledigt etageareal: 3.794 m² og kan opdeles fra ca. 321 m²
  • Byens førende kontordomicil med egen p-kælder
  • Bliv nabo til bl.a. HjulmandKaptain, Niras, Handelsbanken m.fl.
  • Indrettes efter lejers ønske - Unikke fællesfaciliteter
  • Gode parkeringsforhold - nabo til p-hus
  • God infrastruktur og tæt på motorvej E45
  • Årlig leje: Kontakt os for yderligere oplysninger

Kontor

Leje kr. 3.797.000
Areal 3.797 m2
Sagsnr. 275302
Adresse Østre Havnegade 12
9000 Aalborg
Luk