Vejle - Havneparken

Flotte og velbeliggende kontorlokaler udlejes

Beskrivelse

Særdeles markant kontorejendom med bedste citybeliggenhed. Ejendommens øvrige lejere er COWI, Suzlon A/S, Bizbrains A/S og True Link A/S.
Lejemålet er beliggende mod vest i ejendommens stueetage og er fleksibelt indrettet med storrumskontor samt 2 kontorer / mødelokaler og køkken / frokoststue samt toilet og garderobe.
Lejemålet er velegnet til enhver form for kontor eller liberalt erhverv, der fordrer moderne, velfungerende kontorlokaler med bedste citybeliggenhed.

Fælles faciliteter:
På 3. sal i ejendommen findes stor kantine / konferencelokale, der kan disponeres over i forbindelse med større mødeaktiviteter, seminarer etc., og her forefindes alt AV-udstyr til brug herfor.
Kantinen / konferencelokalet kan opdeles i 2 enheder således, at det er muligt at afholde heldagsmøder / konferencer i det ene lokale. Plads til ca. 150 personer.
I forlængelse af disse lokaler er der udgang til storslået tagterrasse med en helt enestående udsigt over Vejle centrum, havnen og Nørreskoven og med Vejlefjord-broen som storslået kulisse.
Nærmere information om kantineordning kan fås hos Colliers.

Alle lejemål er forsynet med luftudskiftning med køl, der sikrer et behageligt indeklima.

Til lejemålet kan endvidere medlejes gode arkivlokaler i ejendommens kælder, ligesom en række fælles faciliteter medfølger, jf. ovenfor.

Et meget præsentabelt og særdeles markant beliggende kontordomicil for den kræsne lejer, der lægger vægt på gode profileringsmuligheder, parkeringsforhold m.v.
Ejendommen er energimærket med karakteren C.
  • Samlet etageareal: 333 m²
  • Overordentlig præsentabelt byggeri ved havnefronten
  • Mødelokaler med plads til 150 personer med alt i AV udstyr
  • Gode parkeringsforhold - 5 minutters gang fra gågaden
  • Veldisponeret indretning og flot kantine
  • Årlig leje: kr. 700,- pr. m² ekskl. drift

Kontor

Areal 333 m2
Sagsnr. 277108
Adresse Havneparken 1, stuen
7100 Vejle
Luk