Odense SØ - Telehøjen

Domicilejendom i veludbygget erhvervsområde udlejes

Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i TDC´s domicilejendom, der er beliggende i veludviklet erhvervsområde få minutters kørsel fra såvel motorvej E20 som Svendborgmotorvejen.
Lejemålet strækker sig over 2 etager og entreres via flot og åben foyer. Der er også mulige adgangsforhold for personale mv. bagerst i lejemålet fra personaleparkeringspladsen
Selve lejemåles indretning er et godt miks af mindre åbne kontorlandskaber og cellekontor. Da indretningen primært er foretaget med lette skillevægge, er der masser af muligheder for at ændre og indrette lejemålet efter lejers individuelle ønsker. Gulvbelægningen er primært linoleum af høj kvalitet, dog med mindre områder med trægulve og tæpper.
Lejemålet fremtræder utrolig fleksibelt, da de forskellige fløje forbindes via kerner der både indeholder toiletter, teknikrum samt trappe. Dette muliggør opdeling af lejemålet i flere afdelinger for den enkelte lejer, ligesom det er relativ nemt at opdele det ledige areal i flere lejemål.
Der er mulighed for at indgå i kantineordning, hvilket må påregnes, da der ikke er tilstrækkelige køkkenfaciliteter i de ledige arealer.
Der er endvidere adgang til skønt gårdmiljø der ligger direkte i forbindelse med lejemålet.
Et lyst og venligt kontorlejemål med en utrolig høj grad af fleksibilitet, den helt rigtige beliggenhed samt masser af parkering.
Energimærke D.
  • Samlet etageareal: 2.000 m²
  • Få minutter fra motorvejen
  • Meget fleksible lokaler
  • Stort parkeringsareal
  • Kantineordning
  • Årlig leje: kr. 750,- pr. m²

Kontor

Leje kr. 1.500.000
Areal 2.000 m2
Sagsnr. 277435
Adresse Telehøjen 1
5220 Odense SØ
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Luk