Vejle - Edisonvej 5

Attraktive kontorlokaler tæt på motorvejen udlejes

Beskrivelse

Flot og velholdt logistikejendom, hvor det er muligt at leje 538 m² velindrettede kontorlokaler.
Ejendommen er opført i antracitgrå betonelementer med tagkonstruktion udført som built-up-tag belagt med tagpap. Ejendommen består af en moderne lagerbygning med tilbygget kontorafsnit.
Lagerdelen er bygget i år 2000 og er opdelt i tre sektioner med tilhørende kontordel bygget i 1999 med facade direkte til Edisonvej. Kontordelen består af et åbent kontorlandskab med mange faciliteter og muligheder. De ledige kontorlokaler udgør ca. halvdelen af det samlede kontorareal, og lejer vil få fælles indgang med ejendommens øvrige lejere.
Kontordelen, som vender ud til Edisonvej, består af indretningsparti (fælles), der fører ind til fællesgang med to store, åbne og lyse kontorlandskaber på begge sider. Det ledige lejemål ligger til venstre når man kommer ind, og der er 2 separate kontorer/mødelokaler/showroom, kantineområde, gode garderobe- og toiletforhold samt mulighed for arkivopbevaring.
Administrationsafsnittet er opført flot og præsentabelt med klinkebelagt indgangsparti, hvorfra der er adgang til storrumskontorerne, hvor loftet følger taghældningen, hvilket tilfører lokalerne fornemmelsen af lys og luft. Det ledige storrumskontor har tæppebelagte gulvoverflader samt kinesisk skifer på gangarealer. Administrationsafsnittet rummer herudover cellekontorer og mødefaciliteter, ligesom der er indrettet dejlig kantine og personalerum.
Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 538 m² kontor
  • Tæt på motorvej E45
  • Flot og velholdt ejendom fra 1999
  • Gode adgangs- og parkeringsforhold
  • Årlig leje: kr. 575,- pr. m²

Kontor

Leje kr. 309.350
Areal 538 m2
Sagsnr. 278615
Adresse Edisonvej 5
7100 Vejle
Set fra vejen
Facade
Set fra haven
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Møderum
Spisestue
Luk