Svenstrup J - Hellebarden

Spændende domicilejendom sælges

Beskrivelse

Synlig domicilejendom.
Hele ejendommen emmer af kvalitet såvel ude som inde og er meget tidssvarende i materialevalg. De nuværende ejere, som har ladet ejendommen opføre, anvender i dag ejendommen som områdekontor, ligesom der i stueplan forefindes kursusfaciliteter til koncernens kunder. En del af ejendommens stueplan kan med opsætning af enkelte vægge meget nemt indrettes til kontorer i varierende størrelser eller blot anvendes i de eksisterende lokaler som storrumsmiljø.
Ejendommen er beliggende mindre end 500 meter fra nordjyske motorvej E45 og ca. 12 km til Aalborg centrum. Beliggenheden er direkte til Hobrovej, som forsyner Aalborg og motorvejsnettet i Syd ved Svenstrup.
Der er isat lyddæmpende glas imod Hobrovej for at imødegå eventuel trafikstøj. Der er smukt ankomstparti med stort p-område med plads til ca. 80 p-pladser. Ejendommen er opført i blank murstensfacade med store træ-/aluvinduespartier og der er dermed minimalt vedligehold på bygningens facader. Indvendigt ankommer man i flot hall med dobbelt højde op til 1.salen. Stort receptionsområde, som med fordel kunne inddrages til kontor for 4-5 medarbejdere og eventuel ny reception kunne etableres i hallen. Fra stueplan er der trappe til 1. sal samt elevator, som forsyner både kælder og 1. sal. 2 garderoberumsafdelinger i tilknytning med gode toiletfaciliteter. I stueplan forefindes endvidere 6 kontorlokaler, varierende i størrelser, samt stort konferencelokale med plads til 70 personer. Sidstnævnte kunne eventuelt også anvendes til storrumskontormiljø. Endvidere stort møderum, som enten kan opdeles til 3 kontorer eller anvendes til kontor for 10-12 medarbejdere. Kantine med plads til ca. 75 personer. Fuldt indrettet industrikøkken med køle- og fryserum samt bagindgang med eget omklædningsrum, toiletfaciliteter til køkkenpersonalet samt mindre kontor. Førstesalen er opdelt i 2 storrumskontormiljøer med plads til i alt 30-35 medarbejdere. Desuden mellemgang med toiletfaciliteter, tekøkken samt 5 cellekontorer. Kælderen har direkte adgang via elevatoren og er indrettet med arkiv og lagerfaciliteter. Derudover stort teknikrum.
Ejendommen råder desuden over et udvalg af tekniske installationer, herunder køl- og ventilation i ejendommen, AIA og ADK anlæg samt videoovervågning.
Det er tale om en ejendom som skal ses og opleves - søg eventuelt inspiration i tegningsmateriale, der kan udleveres hos mægler.
Ejendommen er energimærket med karakteren B.
  • Samlet etageareal: 2.765 m² - heraf 253 m² kælder
  • Flot domicilejendom på indfaldsvejen til Aalborg samt mindre end 500 meter fra motorvejsnettet
  • Kvalitetsbyggeri
  • Fleksibel indretning til både kontor og evt. kursusvirksomhed
  • Pris: kr. 21.000.000,- kontant

Kontor

Areal 2.765 m2
Pris kr. 21.000.000
Sagsnr. 278814
Adresse Hellebarden 1
9230 Svenstrup J
HENT PROSPEKT
Luk