Ejendomsportefølje Svendborg

Ejendomsportefølje med 56 lejligheder i Svendborg Centrum

Beskrivelse

Porteføljen består af 22 ejendomme, der er beliggende i og omkring Svendborg Centrum.

Herudover er der 2 byggegrunde beliggende i tilknytning til 2 af ejendommene - på henholdsvis Tvedvej 39 og Jernbanevej 11. For grunden på Jernbanevej 11 er der betalt tilslutningsafgift til Svendborg Fjernvarme.

Ejendommene er kendetegnet ved at rumme mellem 2 og 6 lejligheder i varierende størrelse. Stort set alle lejlighederne har adgang til gode udearealer i form af have mv.., ligesom der typisk er gode parkeringsmuligheder på eller ved ejendommene. I langt størstedelen af lejlighederne er der nyere vinduer og nyere køkken og bad.

Porteføljen har en rigtig god geografisk sammensætning, ligesom det er lejligheder med en beliggenhed, størrelse og kvalitet der gør, at der flere lejere at vælge imellem ved genudlejning, hvorfor der ingen tomgang er i ejendommene. Det er typisk familier eller personer med ønske om kort adgang til centrum og samtidig med ønske om have og udearealer, der er lejere i disse ejendomme.

Der kan rekvireres individuel beskrivelse af de enkelte ejendomme hos Colliers. Der er endvidere et samlet kort der viser ejendommenes placering i forhold til hinanden.


Svendborg By:
Svendborg er en større handelsby med stort opland beliggende på Sydfyn. Byen er kendetegnet ved at have et meget attraktivt handelsliv med en særdeles aktiv gågade og bymidte samt et rigt kulturliv. Blandt andet er Svendborg netop kåret til Danmarks hyggeligste handelsby, ligesom Svendborg i 2016 var den by med flest turister/overnatninger på hele Fyn. Derudover er der mange spændende områder både i byen og i Svendborgs opland herunder Svendborg Havn, hele det fremtidige "Campusområdet" med det store Svendborg Idrætscenter som omdrejningspunkt.
Der afholdes endvidere et hav af arrangementer både med nationalt og lokalt tilsnit. Der kan nævnes "Svend-prisen" som er DK´s prisuddeling indenfor filmverdenen, Silverrudder-regattaen, Bridgefestival, Kulinarisk Sydfyn og meget meget mere.
Så Svendborg er en by med masser at tilbyde. Dette er måske årsagen til, at der er befolkningstilvækst i Svendborg og at masser af unge mennesker kommer til byen for at studere på en af byens mange videregående uddannelser (udover de Gymnasie og Svendborg Erhvervsskole er der også SIMAC, Mærsk Training Center og flere maritime skoler.

Energimærke: E, G og C.
  • Samlet etageareal: 6.438 m² - fordelt på 22 ejendomme med 56 lejemål
  • Fuldt udlejet portefølje med god og samlet beliggenhed
  • Gode lejligheder - mange med haver og parkering
  • Afkast 1. år: 5,54 %
  • Gennemsnitlig husleje på ca. 800,- pr. m²
  • Pris: kr. 62.900.000,- kontant

Blandet bolig/erhverv

Areal 6.438 m2
Afkast 5,54%
Pris kr. 62.900.000
Sagsnr. 269757
Adresse Bagergade 66 m.fl.
5700 Svendborg
Facade
Facade
Facade
Kort
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Kort
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Facade
Luk