Sankt Kjelds Plads 12, 1. København Ø

Klinikker på Østerbro

Beskrivelse

Beliggende på den hyggelige Sankt Kjelds Plads med kort afstand til fælledparken og Hans Knudsens Plads. Her er der adgang til flere offentlige transportmuligheder, tæt på kontoret i form af flere buslinjer, og Ryparkens-og Svanemøllens S-togsstation, kan nås i rimelig gåafstand fra ejendommen.
Gode parkeringsforhold - adgang til parkering umiddelbart ved lejemålet. Nemt at komme til og fra arbejde og man undgår stor del af myldertrafikken grundet kort afstand til Lyngbymotorvejen. Der er elevator i ejendommen. Kontoret er beliggende i en erhvervsejendom, hvor der i stueetagen kommer et mini madmarkedet.
I omkring 2019 vil der også være adgang til ny metrostation ved Vibenhus Runddel i rimelig gåafstand fra kontoret.
Sankt Kjelds Plads bliver en del af Københavns første klimakvarter, og pladsen skal omdannes til Klimakvarterets grønne hjerte. Læs mere her:

De ledige lokaler udgør i nettoareal i alt ca. 216 m2, som består af 7 kontorer mellem 12-25 m2. Der er indbyrdes adgang mellem lokalerne, der ligger op mod hinanden. Derudover hører der til lejemålet fælles venteværelse samt toiletter og fælleskøkken, der deles med en læge og psykolog i det samlede lejemål.
I lokalerne er der nedsænket loft med indbygningslys som generel belysning.
I lokalerne er der gulvbelægningen grå/blå marmoreret linoleum.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 216 m²
  • Ideelt til alle typer af klinikker
  • Tæt på offentligt transport - busser og station.
  • Elevator i ejendommen
  • Årlig leje: kr. 194.400,- (kr. 16.200,- pr. måned) ekskl. drift

Kontor

Leje kr. 194.400
Areal 216 m2
Sagsnr. 284508
Adresse Sankt Kjelds Plads 12, 1.
2100 København Ø
Luk